O.N. & Band lansează albumului intitulat „9” în club Expirat din București

Miercuri, 9 mai 2018, sunteţi invitaţi de la ora 21:00 la un concert O.N. & Band în Club Expirat, trupa lansarea albumului intitulat „9”.


Concertul hip-hop & orchestră marchează 10 ani de la primul album scos și este cel mai amplu eveniment al artistului de până acum. Solistul combină în acest proiect atipic pentru piața românească un sound clasic, curat, cu unul de hip-hop contemporan. Scena o să reliefeze aceste aspecte cu prezența vioarei, violoncelului, clapei, basului dar și a tobei, a celor două chitări electrice și a DJ-ului.

De ce „9”?
Pentru că „9″ reprezintă escaladarea cotidianului și fixarea lui într-un punct, de unde totul să ia o turnură favorabilă. Am scris „9″ în momentul în care draperiile camerei erau trase și totul era debusolator- tot sufletul meu este expus acolo.
Acum, vreau să vă împartășesc și vouă această experiență. Muzică lipește și sudează, urechile văd, ochii ascultă. Iar eu trebuie să îmi curăț sufletul murdar și totodată trebuie să îl reîntregesc, să îl fac să se consume, să accept că realitatea este…asta.
Pentru mine „9″ reprezintă naștere, renaștere, basm, poveste, vis, speranță și sper că pentru tine să însemne orice îți trece ție prin cap.

Live bandul este format din Mihai „Mish” Petroșel (tobe / Negative Core, Defunct, Ropeburn), Vlad Iacobuș (chitară), Tudor “Bulan” Scânteie (chitară, synth / Negative Core, Defunct, Cred Că Sunt Extraterestru), Justin Teodorescu (bas / Fjord), Paul Drăgușin (clapă / Gramofone), Corina Gheorghe (vioară / Tiarra), Iuliana Gheorghe (violoncel / Tiarra), Radu „Lord Rage” (DJ), Doru „Ceinaru” Enciu (voce), Laura Brat (voce / Gray Matters) și Filip “FLip” Brunet (voce / Negative Core, Defunct).

Seara începe cu o lecție de poezie, făcută de oameni care vin din Cluj. Ei te vor ajuta să îți aranjezi gândurile – în special cele care nu au o punte comună cu realitatea. Poethree este o trupă de reprezentație poetică, pornită în 2014, care are ca scop promovarea comunității de spoken word poetry în Cluj Napoca și încurajarea exprimării libere a fiecărui individ. Au pornit pe un drum nepavat încă pe scenele românești, rezumând vocile tineretului din toate regiunile țării și instigând la creație.

Prețul biletelor este 15 lei în pre-sale sau 20 lei la intrare.
Accesul publicului se va face începând cu orele 21:00.

Minorii pot intra doar însoțiți de un adult.


Despre O.N.:

În prezent, O.N. colaborează cu băieții de la Negative Core Project, alături de care a fost prezent la „Rockstadt Extreme Fest 2016”; totodată, alături de aceștia a deschis concerte pentru Implant Pentru Refuz, Infected Rain etc. Cu o parte din trupă, a concertat la International Tattoo Convention 2016, sub numele O.N. & Band.

Facebook: https://www.facebook.com/omnecunoscut
YouTube: https://www.youtube.com/user/emceon


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp

Alte articole