Noua producţie marca Dan Puric: “Aceşti români fantastici” – la Palatul Copiilor

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Noua producţie marca Dan Puric: “Aceşti români fantastici” – la Palatul Copiilor

Compania Dan Puric prezinta în premiera absoluta spectacolul “Aceşti români fantastici”, pe 6 mai la Palatul Naţional al Copiilor, din Bucureşti! Sunteţi invitati la o reprezentatie profundă şi răscolitoare, despre veşnicie dar şi despre derizoriul existenţei umane.

Dan Puric a ales să pentru acest proiect alţi trei actori, pe care publicul i-a aplaudat de multe ori pe scena Naţionalului Bucureştean: Ovidiu Cuncea, Amalia Ciolan, Beatrice Rubica dau viaţă celor trei personaje aflate faţă în faţă cu iminenţa morţii, într-un spectacol emoţionant.

Amfitrionul a numeroase conferinţe de succes şi stăpânul unei impresionante palete de mijloace de expresie ce compun un adevarat limbaj, Dan Puric şi-a pus amprenta asupra impresionantei producţii din tripla postură de autor, actor şi regizor.

Spectacolul “Aceşti români fantastici”, ajunge şi în următoarele oraşe: 12 mai Târgovişte, 13 mai Tulcea, 17 mai Constanţa, 18 mai Galaţi. Bilete pe startickets.ro. Bilete pe startickets.ro.

Premiera absoluta din 6 mai va fi precedată de o conferinţă de presă, în care Dan Puric va oferi detalii despre cea mai nouă producţie a sa. Conferinţa de presă va avea loc în data de 26 aprile ora 11, la Sala Europa, din cadrul Palatului Naţional al Copiilor.

Evenimente Recomandate
Depeche Mode la Arena Nationala 2023
ARTmania 2023

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 1 iunie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9696 RON
GBP 1 x GBP = 5,7565 RON
USD 1 x USD = 4,6562 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 2 iunie 2023

Acum la Bucureşti
16 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner