Noua producţie marca Dan Puric: “Aceşti români fantastici” – la Palatul Copiilor

Compania Dan Puric prezinta în premiera absoluta spectacolul “Aceşti români fantastici”, pe 6 mai la Palatul Naţional al Copiilor, din Bucureşti! Sunteţi invitati la o reprezentatie profundă şi răscolitoare, despre veşnicie dar şi despre derizoriul existenţei umane.

Dan Puric a ales să pentru acest proiect alţi trei actori, pe care publicul i-a aplaudat de multe ori pe scena Naţionalului Bucureştean: Ovidiu Cuncea, Amalia Ciolan, Beatrice Rubica dau viaţă celor trei personaje aflate faţă în faţă cu iminenţa morţii, într-un spectacol emoţionant.

Amfitrionul a numeroase conferinţe de succes şi stăpânul unei impresionante palete de mijloace de expresie ce compun un adevarat limbaj, Dan Puric şi-a pus amprenta asupra impresionantei producţii din tripla postură de autor, actor şi regizor.

Spectacolul “Aceşti români fantastici”, ajunge şi în următoarele oraşe: 12 mai Târgovişte, 13 mai Tulcea, 17 mai Constanţa, 18 mai Galaţi. Bilete pe startickets.ro. Bilete pe startickets.ro.

Premiera absoluta din 6 mai va fi precedată de o conferinţă de presă, în care Dan Puric va oferi detalii despre cea mai nouă producţie a sa. Conferinţa de presă va avea loc în data de 26 aprile ora 11, la Sala Europa, din cadrul Palatului Naţional al Copiilor.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp

Alte articole