Olivia Rodrigo lanseaza albumul de debut – “Sour”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Olivia Rodrigo lanseaza albumul de debut – “Sour”

 

Olivia devine primul artist ca a lansat primele doua single-uri din cariera si care au ajuns in top 10 Billboard Hot 100

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/SourAlbumPR

Cântăreața si compozitoarea, Olivia Rodrigo, lansează albumul de debut – “Sour”, material care include si piesele anterior lansate – “drivers license”, “deja vu” si “good 4 u”. 

Prin “good 4 u,” Rodrigo transmite un upbeat euforic și un vibe dinamic de pop-rock, acompaniat într-un mod brilliant de onestitatea brută a versurilor sale. Piesa, ce a fost co-produsă cu Alexander 23 și Dan Nigro, care este un colaborator frecvent al lui Rodrigo – demonstrează încă o data de ce Olivia este unul dintre cei mai promițători artiști din generația tânără si care s-a lansat anul acesta.

Videoclipul piesei “good 4 u”, regizat de Petra Collins, aduce un omagiu cultului horror si filmelor de comedie thriller din anii 90/2000.

Mult așteptatul album de debut al lui Rodrgio, SOUR, dezvăluie puterea imensă de exprimare a artistei și abilitatea acesteia de a relata și ilustra trăiri complexe în cântece pop de mare impact. Alt-popul ei cuceritor, dar în același timp minimalistic, a captat publicul din toată lumea pe 8 ianuarie 2021, odata cu lansarea monumentală a single-ului ei de debut, “drivers license.” Piesa a urcat imediat pe primul loc în Billboard Hot 100, unde și-a menținut poziția pentru 8 săptămâni consecutiv, devenind primul cântec care să înregistreze 1 miliard de stream-uri globale în 2021. De asemenea, aceasta este și prima piesă din acest an care a obținut discuri de Aur, Platină, Dublă și Triplă Platină, fără să mai menționăm că a staționat pe prima poziție în Top 40 la radio, pentru cinci săptămâni consecutiv și a a avut cea mai rapidă urcare în top pentru o piesă de debut a unei artiste.

“drivers license” a doborat și recordul Spotify pentru cele mai multe stream-uri într-o zi, a unei piese care nu era dedicata sărbătorilor (pe 12 ianuarie) și a avut cel mai mare număr de stream-uri săptămânale ale unei piese de debut la nivel global din istoria platformei, depasind recordul anterior a lui Rodrigo pentru cele mai multe stream-uri într-o săptămână. Pe Amazon Music, “drivers license” a strâns cele mai multe stream-uri într-o săptămână pentru o piesă de debut și a avut cele mai multe cereri vocale prin ‘Alexa’ pentru un cântec de-a lungul unei zile, la nivel global.

Pe 1 aprilie 2021, Rodrigo a făcut încă o data istorie în domeniul muzical cu lansarea celei de-a doua piese, “deja vu” – devenind primul artist care și-a lansat primele două piese direct în Billboard Hot 100. Adunând laude de la critici, precum Pitchfork, Billboard, the Los Angeles Times, Stereogum, și mulți alții, piesa care a obținut deja discul de Aur, evidențiază vocea narativă, onestă și introspectivă a lui Rodrigo, precum și maniera ei sofisticată de compoziție.

Tracklist:

1. brutal
2. traitor
3. drivers license
4. 1 step forward, 3 steps back
5. deja vu
6. good 4 u
7. enough for you
8. happier
9. jealousy, jealousy

10. favorite crime
11. hope ur ok

Urmareste videoclipul aici:

 

 

 

 

 

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9709 RON
GBP 1 x GBP = 5,8970 RON
USD 1 x USD = 4,5670 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 iulie 2024

Acum la Bucureşti
31 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner