“Once in a lifetime” cu trupa TWO

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » “Once in a lifetime” cu trupa TWO

Cei doi băieţi de la TWOSorin Brotnei şi Mihai Gruia lansează piesa „Once In A Lifetime”. Cu perspectivă, versuri şi un videoclip fresh, noua piesă are şansa de a deveni beat-ul verii, chiar dacă este lansată la sfârşitul lunii februarie.

După cum spun cei doi, piesa „Once in a Lifetime” a pornit de la un prieten bun de al nostru D.de Laat, un dj renumit din Olanda, care într-o zi m-a sunat şi mi-a trimis un beat de la care am pornit. Împreună cu Dorian Oswin am preluat ideea şi am compus piesa în studioul nostru, Mango Music”.

Piesa degajă un pozitivism în legătură cu viaţa în general, chiar trupa susţinând că „Piesa este despre lucrurile pozitive si lucrurile pe care oricare dintre noi ar trebui să le facem măcar o dată în viaţă, sau pe care ni le-am propus să le facem cel puţin măcar o dată în viaţă! Şi aici este vorba despre orice, indiferent că este vorba despre iubire sau despre lucruri mărunte”.

Videoclipul este filmat în străinătate şi are cadre atât din interiorul studioului unde Sorin Brotnei şi Mihai Gruia au lucrat la piesă, cât şi din exterior, în locuri însorite.

„Este o piesa pozitiva si astfel am facut si videoclipul, cu imagini cat mai pozitive. La videoclip am lucrat impreuna cu Anthony Icuagu si Andrei Leonte”, au spus baietii de la TWO.

Vezi aici videoclipul piesei  “Once in a lifetime”:

Mai multe informatii gasiti aici:

https://www.facebook.com/MediaProMusicRomania/?fref=ts

https://www.facebook.com/twoofficial/?fref=ts

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 28 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9767 RON
GBP 1 x GBP = 5,8429 RON
USD 1 x USD = 4,5830 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 28 mai 2024

Acum la Bucureşti
20 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner