Noi categorii de bilete pentru concertul ENRIQUE IGLESIAS de la București

ARTBG Romania, organizatorul concertului Enrique Iglesias de la Romexpo București, le aduce vești extraordinare celor mai înfocați fani ai superstarului latin, și anunță punerea în vânzare a două noi categorii de bilete.

Având în vedere faptul că biletele pentru zonele STANDING și FAN PIT se vând cu rapiditate, organizatorii au decis să deschidă nivelul superior al pavilionului central Romexpo, alocând astfel 2.500 de noi bilete la prețul de 259 lei. Primii 500 de spectatori, care vor opta pentru noile locuri, își vor putea procura bilete la prețul promoțional de 198 lei.

În același timp, admiratorii artistului care doresc să experimenteze vibrația producției concertistice ”SEX AND LOVE”, din spațiul exclusiv VIP, își pot procura bilete la prețul de 800 de lei. Locurile VIP sunt amplasate în fața scenei, la o distanță optimă de aceasta, oferind vizibilitate excelentă.

Concertul Enrique Iglesias este cu siguranță evenimentul cel mai „fierbinte” al anului 2016. Melodiile care au cucerit milioane de fani în întreaga lume, precum “Bailando”, “Noche Y De Dia”, “Turn the night up”, “Tonight”, “I like it”, “Do you know”, “Not in love”, “Bailamos”, “Ring my bells”, “Hero” dar și multe alte refrene de succes, vor răsuna joi, 12 mai, pe scena de la ROMEXPO.

Biletele se găsesc în rețeaua EVENTIM, la magazinele partenere: Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour și benzinăriile OMV,  precum și online accesând  WWW.EVENTIM.RO.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp

Alte articole