Party aniversar in EL GRANDE COMANDANTE

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Party aniversar in EL GRANDE COMANDANTE

El Grande Comandante are deosebita placere sa te invite joi 26 noiembrie la party –ul aniversar al clubului situat pe strada Viitorului nr. 26. Incepand cu orele 21.00, sunteti asteptati sa petreceti alaturi de noi.

El Grande Comandante implineste 2 ani de la inaugurare. Sunt 24 de luni pe care le-am petrecut impreuna, 96 de saptamani in care ne-am distrat ascultand hit-urile anilor 60, 70, 80, 90, 730 de zile – fiecare in parte reprezentand o provocare pe care am reusit sa o depasim si sa ramanem printre preferintele prietenilor, 17 520 de ore in care am incercat sa reinventam cuvantul distractie, 63 072 000 de secunde de voie buna.

De pe 26 Noiembrie intram in al 3-lea an si vrem ca petrecerea sa continue. Doar pentru o singura zi "Party para la resistencia!" va deveni "Party para la existencia!". Te intampinam sa petreci cu noi si iti vom oferi CUBA LIBRE GRATIS!!!

Tot de ziua noastra vom inaugura si cocktail-ul El Comandante in care speram sa regasesti din atributele clubului nostru: savoare, fervoare si pasiune si care, speram sa devina mixul tau preferat.

Este joi, este aproape weekend, vino sa petrecem impreuna si sa degustam tortul aniversar! Acelasi spirit care ne-a guvernat de-a lungul timpului, isi spune inca o data cuvantul, definind distractia. Hai sa mai scriem impreuna inca o zi din istorie, istoria “El Grande Comandante” si istoria ta! !Party para la Resistencia!

El Grande Comandante face parte din brandul El Comandante, retea de cluburi in care se regasesc alte doua locatii renumite pentru muzica de calitate si atmosfera incendiara: El Comandante si El Comandante Vama Veche precum si restaurantul La Historia. De asemenea, clubul dispune si de un yacht cu vele de ultima generatie la bordul caruia echipajul specializat organizeaza petreceri si croaziere de neuitat, urmand acelasi indemn revolutionar :"Party para la resistencia!".

Rezervari: 0728.556.043

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8158 RON
USD 1 x USD = 4,6625 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner