Pepe a lansat un nou single, intitulat “Tu n-ai suflet!”

Prima pagină » Noutăţi » Pepe a lansat un nou single, intitulat “Tu n-ai suflet!”

Pepe a lansat un nou single cu care va frânge inimile şi sufletele multora dintre cei care au sau au avut de suferit în relaţiile de cuplu. “Tu n-ai suflet!” este răspunsul artistului la toate întrebările din trecut rămase în aer dar mai ales la acel “De ce?” dureros ce defineşte tot tabloul de pe “Îmi pasă”, melodia lansată de artist în urmă cu un an.


Se pare că “Tu n-ai suflet” este piesa momentului în online pentru că extrem de multe persoane o adaugă pe profilele personale pe toate platformele, versurile melodiei devenind totodată postări în sine. Pentru o anumită categorie de ascultători şi anume, acel public matur, de peste 18 ani, trecuţi prin relaţii mai mult sau mai puţin nefericite, “Tu n-ai suflet” este, de departe, cea mai ascultată melodie în acest moment.

Ia acest lucru îl confirmă şi statistica celor de la YouTube în al căror clasament al celor mai ascultate piese în general, “Tu n-ai suflet” a intrat deja în Top 10 la numai 3 zile de la lansare. Şi sunt şanse foarte mari să crească desi nu are nici o legătură cu denumirea în sine a playlistului, “Trending”.

Eu ştiam că piesa o să fie ascultată şi apreciată de cei care mă cunosc, îmi urmăresc constant activitatea şi apreciază ceea ce fac. Ştiam că foarte multi dintre cei maturi se vor regăsi în mesaj. Dar de aici şi pănă la a ajunge prin topuri este o cale foarte lungă mai ales că cei mici, cei care conduc şi dictează practic tot acest trend al lucrurilor fie că vorbim de online, de TV, de radio sau de mai ştiu eu ce … toţi copiii nu vor înţelege absolut nimic din piesa aceasta. Dar se pare că pe undeva m-am înselat. “Tu n-ai suflet” este dovada vie a faptului (recidivă dacă mă gândesc şi la “Imi pasă”), că poţi cânta fix cum vrei tu şi nu neapărat pentru toată lumea şi cu toate acestea să nu te asculţi doar tu şi prietenii tăi fiindcă nu ştiu ce algoritm analizează el într-un fel şi dacă vrei să fii sus ori faci altceva ori dai bani.” a spus Pepe referindu-se la faptul că piesa este în TOP 10 Videoclipuri pe YouTube şi a concluzionat sec: “Mult mai important este să te simţi tu bine cu ceea ce faci şi ceea ce cânţi şi cu siguranţă sunt mulţi oameni care vor aprecia aceasta.

Artistul deţine reteta pentru ceea ce înseamnă astfel de piese cu mesaj profund.

Aşa cum ne-a obişnuit deja, Pepe reuşeşte să îşi asume personal o stare şi un cumul de sentimente Şi poate că de aceea putem vorbi că a găsit o reţetă, poate că de aceea este atât de apreciat când lansează astfel de piese şi cu siguranţa de aceea este considerat un artist matur care atunci când vorbeşte despre lucruri profunde este şi credibil în această ipostază.
“Tu n-ai suflet!” este exact acea piesă cu mesaj, acea piesă care am ştiut că este făcută pentru mine şi exact aceasta i-am zis lui George (Hora) când mi-a aratat-o prima oară. Nu am avut nevoie decât de o singură audiţie a schiţei (linie melodică cu pian şi versuri) şi am ştiut că este scrisă pentru mine. Gândiţi-vă că am tras vocile cu George având ghid doar un pian. El a construit ulterior tot şi sunt convins că aşa ar trebui să decurgă lucrurile în mod normal. Pentru că dacă totul pleacă de la mesaj şi interpretare absolut orice altceva devine detaliu. Iar George a excelat şi la detalii făcând din “Tu n-ai suflet!” acea piesă pe care nu prea ai cum să o încadrezi într-un gen anume ceea ce nu poate decât să mă bucure.” – a spus Pepe referindu-se la partea muzicală a lucrurilor în ceea ce priveşte “Tu n-ai suflet!”

Oricât de ciudat ar părea fiindcă amândoi sunt în această industrie muzicală de foarte mult timp este prima colaborare a lui Pepe cu George Hora dar se pare că lucrurile nu se vor opri aici fiindcă este clar că există o chimie. Cei doi au colaborat deja într-o echipa lărgită pentru un alt single dar aceasta este o cu totul altă poveste.

Pe partea video a lucrurilor, pentru “Tu n-ai suflet” Pepe a ales să meargă alături de Dan Petcan, acelaşi regizor care este vinovat şi de “Îmi pasă”. Dan a dus ceea ce au făcut băieţii în studio la un alt nivel transformând totul într-un tablou complet care, ca şi exerciţiu de imaginaţie, poate funcţiona de sine stătător, mut, fără să aibe nevoie de nimic, nici măcar de sunet.

“Nu că ar fi fost lucruri de spus şi înainte de “Îmi pasă” sau de “Tu n-ai suflet!” dar pe Dan dacă îl laşi în pace şi mai ales dacă simte piesa din prima, cum mi s-a întâmplat şi mie în studio, devine ireproşabil. Iar acest lucru, eu zic că este mult mai important decât orice caracterizare care i s-ar putea face. Recunosc, pe partea video am mers la sigur sunând-l şi trimiţându-i piesa lui Dan din prima şi doar lui. Şi deşi ştiam ce şi cum s-a filmat, la prima vizionare mi s-a ridicat părul pe mână.” a adăugat Pepe.


DOWNLOAD şi LINKURI

Link Videoclip Oficial:

Link Vlog Making Of: https://youtu.be/gAOoUGlbTPA
Download Media Pack (Audio, Video, Galerii Foto, Cover Art, Comunicate): http://bit.ly/Pepe-TuN-aiSuflet


CREDITE PEPE – TU N-AI SUFLET

Muzica (Compozitie si Versuri): George Hora
Editare: Pepe LATIN Music
Regie: Dan Petcan
Productie: Radu Selaru
Styling: Liana Obancea
MakeUP: Carmen Scurtu / Victoriei 100 Beauty Salon
Hairstyling: Mari Dinu / Victoriei 100 Beauty Salon

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9769 RON
GBP 1 x GBP = 5,8121 RON
USD 1 x USD = 4,5843 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 23 februarie 2024

Acum la Bucureşti
16 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner