PET SHOP BOYS

PET SHOP BOYS – FUNDAMENTAL TOUR la Bucuresti

De douazeci de ani sunt pe piata muzicala internationala si in avangarda muzicii pop-dance. De douazeci de ani inventeaza stiluri noi, lanseaza hit-uri si remixeaza marii artisti ai momentului. De

douazeci de ani sunt asteptati si in Romania. Pe 19 octombrie 2007 sunt insa aici.

Cei nostalgici dupa "It’s A Sin", "West End Girls", "Domino Dancing", cine i-a redescoperit in anii 90 cu "Go West" sau "Home And Dry", sau cei care au fost vrajiti recent de "Minimal" sau "Flamboyant" sunt invitati pe 19 octombrie 2007, incepand cu orele 20.00 la Arenele Romane la un spectacol electrizant la propriu si la figurat. Muzica live pe computer.

Iata ce spune Neil Tennant, vocalul trupei, despre  show-ul lor: "Ne place muzica electronica si asta e modul nostru de a canta. Asa inregistram si discurile noastre, programand computere. Nu e nici un secret ascuns aici. Totul e facut intr-un mod cat se poate de logic".

Asteptati-va la sonoritati metalice dublate de melodii simple, la vocea inconfundabila a lui Tennant live si la demonstratii de vrajitorie computerizata din partea lui Chris Lowe. Hit-uri vechi sau noi cu un sound ce defineste muzica anului 2007. E o garantie faptul ca Pet Shop Boys vor transforma noaptea de 19 octombrie 2007 intr-o combinatie de discoteca a anilor 80 cu un club de superfite din zilele noastre. Luati parte la acest miracol si luati aminte!

Pet Shop Boys la Bucuresti in turneul de promovare al albumului FUNDAMENTAL. 19 octombrie 2007 – Arenele Romane. O productie Media Services Events.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe