Diego

Diego – un artist din familia RBD debuteaza cu un album de exceptie

Carismaticul Diego, alias Rocco din "Rebelde", este al doilea mare succes muzical pe care l-a lansat indragita telenovela. Consacrarea internationala a venit odata cu rolul unui adolescent interesat numai de muzica – rol care i s-a potrivit ca o manusa.

Diego si-a construit cariera cu pasi fermi, astfel incat dupa acest rol si-a lansat, sub egida casei de discuri EMI Music Mexico, primul material discografic, avandu-l ca producator pe renumitul Cachorro Lopez (producatorul RBD si ”Rebelde“).

Albumul de debut, “(D+)mas”, de pe care primul extras pe single –  Responde – a facut furori printre adolescenteledin lumea intreaga, a fost lansat in Mexic, Chile, Brazilia si Statele Unite ale Americii.

Pentru acest album, Diego a luat lectii de canto de la renumitul solist Seth Riggs, care a lucrat cu numerosi artisti faimosi precum Quincy Jones, Michael Jackson, Ricky Martin, Jennifer Lopez, Faith Hill, Madonna, Prince, Barbra Streisand sau Janet Jackson.

Artistul a castigat si aprecierea publicului din Romania, cantand live in deschiderea concertului RBD din iunie, de la Bucuresti.

Cele 11 piese incluse pe albumul “(D+)mas” sunt o demonstratie clara a calitatilor vocale ale acestui artist indragit.  Sólo existes tú, La solución, No quiero, Mi revolución, Siempre te amaré, Mientes, Me muero sin ti, Te voy a encontrar, Desde que estás aquí, alaturi de megahit-urile Responde si Mas te poarta intr-o lume optimista si plina de fericire, din care razbate in fiecare moment bucuria de a trai.  In plus, pe acest material discografic mai sunt incluse si versiunile in limba portugheza ale pieselor Más, Responde si Siempre te amaré, de asemenea  o versiune acustica si un remix al single-ului Más. 

Albumul “(D+)mas” – Diego este un produs EMI, distribuit de Mediaservices, licentiat exclusiv EMI pentru Romania. De azi in toate magazinele de specialitate!

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 18 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9681 RON
GBP 1 x GBP = 5,9215 RON
USD 1 x USD = 4,5404 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 18 iulie 2024

Acum la Bucureşti
32 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner