DJ PROJECT TREI NOI RECORDURI!

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » DJ PROJECT TREI NOI RECORDURI!

DJ Project, trupa care a castigat anul trecut la MTV European Music Awards premiul "Best Romanian Act", a lansat in aceasta vara un nou album, intitulat "Doua anotimpuri", un material discografic care imbina perfect doua stari, doua tipuri de muzica – optimista si melancolica.

Ca de fiecare data, trupa a inscris si cu acest album noi recorduri. Saptamana aceasta DJ Project este Number One in Topul Nielsen, clasament care monitorizeaza numarul difuzarilor radio si tv la nivel national.  « Doua anotimpuri » a acumulat saptamana aceasta 30.672 puncte, la o mie de puncte diferenta de urmatorul clasat – Fergie «Big Girls Don’t Cry », fiind asadar cea mai difuzata melodie din Romania, si, indiscutabil, hitul verii care tocmai se incheie !

Desi primul extras pe single este diferit fata de ceea ce a lansat trupa pana acum, publicul a fost cucerit si de aceasta data de vocea inconfundabila a Elenei si personalitatea muzicala a DJ-ilor Gino Manzotti si Maxx, care si-au pus clar amprenta asupra acestui nou produs made by DJ Project.

Videoclipul filmat pentru promovarea acestui prim extras pe single a acumulat peste 115.000 vizionari pe site-ul youtube.com, in numai doua luni de la lansarea sa pe posturile TV de specialitate.

Si in ceea ce priveste vanzarile acestui nou si complex album marca DJ Project,  vorbim de un record: aproape 10.000 de unitati vandute din albumul « Doua anotimpuri », record cu atat mai impresionant daca tinem cont de faptul ca volumul vanzarilor scade vertiginos in anotimpul vacantelor! Se pare ca in curand vor primi Discul de Aur pentru cel de-al saselea album ! Iar  sirul succeselor nu se va opri aici, cu siguranta !

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9749 RON
GBP 1 x GBP = 5,9053 RON
USD 1 x USD = 4,5873 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 iulie 2024

Acum la Bucureşti
25 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner