Favourite Worst Nightmare

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Favourite Worst Nightmare

Favourite Worst Nightmare – ARCTIC MONKEYS

In februarie 2007, trupa anunta pe site-ul oficial ca noul lor album se va intitula Favourite Worst Nightmare. Cele 12 piese au fost facute publice in aprilie 2007. Primul extras single, "Brianstorm", a fost lansat pe 16 aprilie a.c. Alex Turner descrie noile piese ca fiind "foarte diferite fata de anterioarele", adaugand ca sound-ul unor piese seamna un pic cu "From the Ritz to the Rubble", "The View from the Afternoon". Intr-un megashow tinut secret pana in ultima clipa sustinut de Arctic Monkeys la Sheffield in februarie, trupa a cantat in premiera 6 cantece de pe viitorul album. Publicul a fost entuziasmat, in timp ce critica muzicala le-a caracterizat ca fiind “foarte, foarte rapide si foarte, foarte tari”. 

Intre timp, trupa a continuat sa adune premii din intreaga lume, castigand titlul de Cel Mai Bun Artist Debutant la United States’ PLUG Independent Music Awards si Cel Mai Bun Album Al Anului in Japonia, Irlanda si Statele Unite ale Americii. Pe deasupra, titlurile de Cel Mai Bun Material Discografic si Cel Mai Bun DVD Muzical la NME Awards 2007, le-au revenit pe drept. Aceste premii importante au facut ca anul 2007 sa fie deosebit de important pentru trupa. Arctic Monkeys au fost premiati cu trofeul pentru Cea Mai Buna Trupa Englezeasca si pentru Cel Mai Bun Album la 2007 BRIT Awards.

Chiar in luna lansarii, Favourite Worst Nightmare a ajuns Number One in UK Albums Chart, iar toate cele 12 piese au intrat in Top 200 UK Singles Chart, incepand cu “Brianstorm" pe locul 7, si sfarsind cu "If You Were There, Beware" pe locul 189. Pe 27 aprilie 2007, ei inregistrau un total de 18 piese prezente in Top 200.

Cel de-al doilea single de pe Favourite Worst Nightmare a fost "Fluorescent Adolescent".Partea B a single-ului contine piesele "The Bakery", "Plastic Tramp" si "Too Much to Ask".

“Favourite Worst Nightmare” – Arctic Monkeys va este oferit de Cat Music/ Media Services, licentiat exclusiv EMI in Romania.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9749 RON
GBP 1 x GBP = 5,9053 RON
USD 1 x USD = 4,5873 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 iulie 2024

Acum la Bucureşti
25 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner