Pinguim Party

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Pinguim Party

El Primer Comandante revine cu forte proaspete. Serile Tierra de Cuba Libre se continua cu o noua zi marcata in calendarul distractiei. Joi, 28 ianuarie, incepand cu orele 21.00, El Primer Comandante imbraca costumul de pinguin.

Nu. Nu este o gluma. Clubul situat pe strada Sf. Stefan ( colt cu plantelor ) va fi invadata de pinguini.

Pinguinii se intorc.. Va aduceti aminte de petrecerea din septembrie? Mai tineti minte cand am petrecut pana dimineata cu prieteni pe care nu i-am mai vazut de mult? Mai tineti minte cand am umplut clubul imbracati in bretele?

Ei bine, dupa aproape 5 luni de reincarcat bateriile, e timpul sa ne intoarcem sa petrecem.. De data aceasta vom schimba locatia si vom avea o sumedenie de preturi speciale si mega oferte din partea clubului.

Pentru ca facem un upgrade la eveniment, facem si un upgrade la vestimentatie. Sper ca nu ati aruncat la gunoi bretelele pentru ca vom avea inca o data nevoie de ele. In plus, mai adagam un accesoriu esential oricarui pinguin care e pus pe pinguiala: PAPION.

Asadar, echipati cu bretele si papion, insotiti de prieteni si inarmati cu energie, pregatiti-va sa petrecem pinguin style.

El Primer Comandante, face parte din brandul El Comandante, retea de cluburi in care se regasesc alte trei locatii renumite pentru muzica de calitate si atmosfera incendiara: El Comandante Estudiante, El Grande Comandante, El Dictador si El Comandante Vama Veche precum si restaurantul La Historia toate urmand acela i indemn revolutionar :"Party para la resistencia.".

Rezervari: 0728.556.043

(http://grandecomandante.wordpress.com )

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
17 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner