Retro Specs Party in El Grande Comandante

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Retro Specs Party in El Grande Comandante

El Grande Comandante in colaborare cu Jurnal de Zbor iti prezinta Retro Specs Party. Joi, 28 ianuarie, incepand cu orele 21.00, El Grande Comandante poarta ochelari!
Din seria event – urilor powerd by Jurnal de Zbor, El Grande Comandante isi asuma responsabilitatea de a fii gazda unei petreceri tematice inedite. Dupa petreceri si concepte minunate, seri de swing si-un revelion tematic cu un feedback mai mult decat pozitiv, te invitam sa petreci intr-o tema nou-nouta, de data aceasta sub tutela grupului El Comandante.
Dresscode-ul la aceasta petrecere va fi “specs appeal”, adica ochelari, fie ei de soare, de vedere, de carton, nu ne intereseaza ce fel de ochelari porti sau vei purta ci felul in care ii porti. Un soft-fetish de cand s-a inventat monoclul incoace, ochelarii pot da unei persoane un aspect inedit.
De la secretare care-ti fac cu ochiul pe sub rama, fete de colegiu, rockeri si retro-geeks pana la pustiul “indie” al carui nume nu l-ai retinut, cu totii am vazut cate o persoana de sex opus caruia ochelarii purtati ii dadeau o anumita atitudine, acel je ne sais quoi numit generic: specs-appeal.
Asadar, va asteptam, joi 28 ianuarie,ora 22:00, la Subsolul 1 din clubul El Grande Comandante, pe Viitorului la nr 28, la petrecerea RETROSPECS!
El Primer Comandante, face parte din brandul El Comandante, retea de cluburi in care se regasesc alte trei locatii renumite pentru muzica de calitate si atmosfera incendiara: El Comandante Estudiante, El Grande Comandante, El Dictador si El Comandante Vama Veche precum si restaurantul La Historia toate urmand acela i indemn revolutionar :”Party para la resistencia!”.
Rezervari: 0728.556.043

El Grande Comandante (http://grandecomandante.wordpress.com )
Jurnal de Zbor ( http://jurnaldezbor.tk )

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8158 RON
USD 1 x USD = 4,6625 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner