Pink a trecut la femei

Pentru ca mariajul ei este pe duca, Pink si-a indreptat gandul catre altcineva. Si nu este vorba de un inlocuitor al sotului Carey Hart in inima cantaretei, ci de o inlocuitoare.

Starul din lumea muzicii si-a facut aparitia la hotelul „Santa Monica’s Viceroy”, in compania unei reprezentante a sexului frumos, iar apropierea dintre cele doua parea mai mult decat o simpla amicitie.

„Flirta cu ea, asa cum ar fi facut-o cu un barbat. Se pipaiau, se sarutau, demonstrand o afectiune iesita din comun”, au declarat surse.

Cu toate ca, in general, femeile se razbuna pe infidelitatile barbatilor, gasindu-si alti parteneri, Pink a ales alta cale: pornirile de lesbianism.

De curand, motociclistul Hart a fost vazut in tandreturi cu o bruneta, in timp ce sotia cantareata era in turneu. La scurt timp dupa, Pink le-a marturisit prietenilor apropiati ca vrea divortul.

Daca solista a fost luata prin surprindere de comportamentul jumatatii sale, nu la fel de impresionati s-au aratat amicii lui Carey, care au avertizat-o indirect pe Pink, informeaza Female First. „Trebuia sa stie in ce intra, cand s-a casatorit cu el. Carey Hart nu este genul barbatului cuminte, care sa o astepte acasa”, au spus acestia.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole