Postmodern Jukebox lanseaza un nou videoclip

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Postmodern Jukebox lanseaza un nou videoclip

Postmodern Jukebox, in colaborare cu solista Tara Louie și muzicianul Tim Kubart, au lansat un nou videoclip, nominalizat la Grammy. Senzația YouTube cântă în premieră la București pe 29 mai 2016, la Sala Palatului intr-un spectacol organizat de Events.


Cu peste 1, 5 milioane de abonați pe canalul YouTube și peste 313 milioane de vizualizări, cei de la Postmodern Jukebox știu cu siguranță cum să facă muzică atât de obsedantă încât să devină virală. Au o capacitate uimitoare de relua hituri pop contemporane și de a le transforma în superbe piese vintage. Apăruți peste noapte din măruntaiele Internetului, povestea lor de succes e visul oricărui debutant. Au plecat de la un videoclip înregistrat cu volumul dat la minim, ca să nu deranjeze vecinii, în sufrageria lui Scot Bradlee, creierul din spatele proiectului. “Thrift Shop”, un produs al câtorva muzicieni talentați, plătiți cu sandvișuri pentru contribuția lor, cu Robyn Adele Anderson la microfon, face peste noapte 100 000 de vizualizări pe YouTube. Era doar începutul.

Ultimul videoclip Postmodern Jukebox combină “Bye Bye Bye” a celor de la NSYNC cu soundtrackul „Pulp Fiction”. O alegere neașteaptată, dar cu un rezultat spectaculos. „Coloana sonora a filmului « Pulp Fiction» este printre preferatele mele și a fost o modalitate distractivă de a aduce un omagiu iconicilor ani’ 60 și sound-ului rock surf” spune Scot Bradlee.

Biletele la spectacolul de la Sala Palatului costă 120, 160, 200 și 250 lei (VIP), în funcție de distanța față de scenă. Se pot cumpăra online pe http://www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, hipermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă, nr. 15.

http://www.postmodernjukebox.com/
http://www.pmjlive.com

On iTunes: http://bit.ly/14OgP28
https://www.youtube.com/postmodernjukebox
https://www.facebook.com/postmodernjukebox
http://www.twitter.com/pmjofficial

Concert Wolfheart in Quantic
Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 1 decembrie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9726 RON
GBP 1 x GBP = 5,7463 RON
USD 1 x USD = 4,5313 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 1 decembrie 2023

Acum la Bucureşti
7 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner