Primul concert TAXI din 2016 la Hard Rock Cafe

Primul concert TAXI din 2016 la Hard Rock Cafe

Joi, 14 ianuarie 2016, de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe pentru primul concert TAXI din 2016! Prinde-ţi centura de siguranţă şi aliniază-te la startul unei curse printre hituri – “Jumătatea mea”, “Cele două cuvinte”, “Eşti iubibilă” şi multe alte piese celebre, pline de umor şi ironie, marca Dan Teodorescu!


În cel de-al 17-lea an de activitate, TAXI are în portofoliu peste o mie de concerte, o prezenţă la Eurovision, opt albume, multe clipuri şi nenumărate hituri. Liniile melodice revigorante şi versurile imprevizibile, romantice şi/sau ironice, transformă orice recital al formaţiei într-o experienţă memorabilă, de la care pleci cu fruntea descreţită şi cu refrenele pe buze.

Vino la evenimentul TAXI din Hard Rock Cafe, pe 14 ianuarie 2016, de la ora 21:30, pentru a cânta hit după hit şi a te bucura de reîntâlnirea cu una dintre trupele tale preferate, într-o atmosfera unică!

Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/reţea – Magazinul Muzică Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţară), dar şi la Hard Rock Cafe.

Biletele au următoarele preţuri:
– 80 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (doar la 80 de bilete);
– 60 de lei, cu loc la masă, în sală, fumători sau nefumători.

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 60 de lei.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe