Călin Pop lansează albumul Ritual de Iarnă, la Music Club

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Călin Pop lansează albumul Ritual de Iarnă, la Music Club

Cel de-al doilea album solo al solistului Celelalte CuvinteCălin Pop – Ritual de Iarnă, scos sub egida Soft Records, va fi prezentat publicului din București în cadrul unui concert inedit, ce va avea loc la Music Club, în data de 29 ianuarie 2016, de la ora 20.00.

Sub conceptul o chitară, o voce, o poveste, Călin Pop vine în fața publicului din Capitală în cadrul unui concert în premieră, cu locuri limitate și atmosferă intimă.

Concertul de la Music Club este unul foarte special, pentru mine. Pentru prima oară, îmi voi prezenta compozițiile personale, născute din pasiunea pentru muzica și din curiozitatea de a explora zone de creație care depășesc granițele muzicii rock, spune Călin.

Albumul Ritual de Iarnă conține douăzeci de piese, între care două prelucrări după melodii folclorice româneşti, Dansul caprelor şi Jocul ursului și îl relevă pe Călin Pop în multiple ipostaze: compozitor, poet, vocalist, instrumentist la chitară, claviaturi, bass, blockflöte, percuţii, culegător de sunete naturale (vânt, ploaie şiroind de pe streşini, paşi scârţâind pe zăpadă, hârâitul acului de patefon pe şanţul discului de vinil), regizor muzical sau producător artistic.

Într-o lume turmentată de uragane sonore, tornade ritmice şi violenţe de tot felul, aş defini acest album, convins că nu exagerez, drept un bulgăre platinat de emoţie în stare pură, o oază de înfiorată linişte şi visare, o infuzie de balsam pentru sufletul însetat de frumos,  spune distinsul realizator radio/TV Florian Lungu, într-o prezentare a albumului.

Universul de simţire metamorfozată în sunet pe care muzicianul îl cultivă cu asiduitate, crează aici nu odată senzaţia unei întoarceri în timp la arta trubadurilor şi truverilor din perioada medievală, legendari creatori de muzică şi versuri, uneori şi interpreţi ai unor întruchipări artistice de intensă vibraţie lirică.

Putem considera deci un privilegiu, dreptul de a fi părtaşii lumilor de frumuseţi ce emană din audierea albumului, împresurătoare nouă-ne, încheie Florian Lungu.

Biletele pentru concertul Călin Pop sunt puse în vânzare în Rețeaua IaBilet și online pe www.iabilet.ro, la prețul de 50 de lei, într-un număr limitat de 200 de locuri.

Cumpărarea unui bilet nu asigură automat loc la masă. Rezervarea unei mese se face prin telefon, direct la Music Club, la numărul 0720 887115 sau prin e-mail, la adresa rezervari@music-club.ro.

Un eveniment prezentat de Music Club și recomandat de Rock FM

Music Club – Strada Barației, nr. 31 (în spatele magazinului Cocor)

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 22 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9771 RON
GBP 1 x GBP = 5,8883 RON
USD 1 x USD = 4,6535 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 22 iunie 2024

Acum la Bucureşti
27 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner