Primul spectacol de teatru cu trupa de acrobati Xtreme

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Primul spectacol de teatru cu trupa de acrobati Xtreme

Motto: Cauta neincetat sa ramai liber.

Luni, 29 noiembrie 2011, la Grand Cinema Digiplex, a avut loc premiera spectacolului “Omul Pescarus sau Drumul spre frumos” dupa nuvela “Pescarusul Jonathan Livingston” de Richard Bach.

Incepand de astazi, timp de zece saptamani, in fiecare marti, spectacolul se joaca pentru publicul larg, in spatiul aminitit. Distributia este formata din acrobatii trupei Xtreme, condusa de Doru Mois.

Spectacolul este un concept Chris Simion, care semneaza si regia. Coregrafia este realizata de Doru Mois.

Venind din gimnastica de performanta, Doru Mois s-a scolit in arta acrobatiei lucrand cu celebra coregrafa Debra Brown (de la Cirque du Soleil) in Canada. Intors in tara, a format trupa Xtreme, in cadrul careia Doru Mois este acrobat si coregraf.

Spectacolele Xtreme sunt foarte diverse ca stare si abordare, dar toate incearca sa ridice acrobatia la nivel de arta. De la show-uri pe cladiri sau in aer, de la spectacole la sol sau pe masini, Xtreme pastreaza intotdeauna elementul spectacular inedit, daramand bariere si impingand limitele corporale si de perceptie cat mai departe.

Regizoarea Chris Simion a integrat experienta Xtreme intr-un concept teatral, realizand primul spectacol de teatru acrobatic din Romania. Doru Mois, Casian Badescu, Madalina Croitoru, Alina Gheorghe si Alina Ulmeanu imbina arta teatrala cu exercitii acrobatice in aer si la sol, conturand personaje pe care vrem sa le cunoastem sau cu care chiar ne-am dori sa semanam.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8158 RON
USD 1 x USD = 4,6625 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner