Proconsul duce #UnOmMaiBun de la Iasi, la Londra

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Proconsul duce #UnOmMaiBun de la Iasi, la Londra

Proconsul a lansat cel mai nou sigle al lor, piesa Un Om Mai Bun, în al cărei clip Dragoș Bucur este protagonist.

„Pentru noi, “Un Om Mai Bun” înseamnă mai mult decât o melodie, un hashtag sau o sintagmă. “Un Om Mai Bun” este declarația noastră că “se poate să fim mai buni”! Putem face lumea mai bună, prin gesturi mici! Schimbarea începe cu noi!” – a declarat BODO.

Versurile piesei “Un Om Mai Bun” au fost gândite ca un apel de trezire! Membrii trupei Proconsul  au vrut ca noua lor piesă să fie un mesaj sincer de atenționare pentru oameni. În acest sens, au decis să se folosească de puterea exemplului personal și să se implice în cât mai multe campanii și acțiuni caritabile!

Proconsul – ambasadori Star Of Hope România.

La începutul lunii noiembrie, membrii trupei Proconsul, în frunte cu BODO, au devenit ambasatorii Fundației Star Of Hope România, fundația din Iași care de 25 de ani informează și sensibilizează comunitatea cu privire la dreptul la educație al copiilor cu dizabilități.

În cadrul campaniei „Există speranță. Există Star of Hope.”, trupa Proconsul va susține un concert caritabil pe 3 decembrie 2015, în Iași, alături de Iulian Canaf, fost concurent la Vocea României, preferatul Loredanei Groza.

Detalii despre această campanie găsiți pe site-ul trupei Proconsul (www.proconsul.com.ro), secțiunea Blog, sau pe www.starofhope.ro!

#UnOmMaiBun ajunge în Londra

Pe data de 13 decembrie 2015, trupa Proconsul va susține un alt concert caritabil, care va avea loc în Londra și care a fost creat de oameni cu inițiativă, care s-au reunit pe Facebook în grupul „Diaspora din Londra Oficial”.

Banii strânși din vânzarea biletelor  vor fi donați sufletelor care, până acum, au numit “acasă” o fostă hală CUG, de la periferia orașului Iași, adică pentru construcția a două case! Peste 30 de suflete s-au adăpostit de-a lungul timpului în această haltă veche de tren. Sunt oameni normali, care muncesc și care, din puținul avut, și-au făcut un loc în care să trăiască. Toţi copiii de acolo merg la şcoală și învață intens, încurajați de dorința de a scăpa de sărăcie.

În luna octombrie a acestui an, o familie cu trei copii s-a mutat în casă nouă și a lăsat halta în urmă, datorită unui alt grup de pe Facebook, o frumoasă gașcă de mame din UK, care s-au grupat sub numele de ”Mămici în UK”. Luna aceasta o altă familie a fost ajutată să se mute din halta de tren.

În prezent, în halta din CUG, de la marginea orașului Iași, mai sunt 19 persoane, dintre care 15 copii (unul cu grave probleme de sănătate, suferind de o malformație congenitală) și au nevoie de ajutorul nostru. Fii și tu #UnOmMaiBun! Află de pe www.proconsul.com.ro, secțiunea Blog, cum poți să ajuți și tu!

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9751 RON
GBP 1 x GBP = 5,8059 RON
USD 1 x USD = 4,5879 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 19 mai 2024

Acum la Bucureşti
13 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner