Proconsul este prima trupă din România care face vlogging

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Proconsul este prima trupă din România care face vlogging

Trupa Proconsul aniversează 17 ani de activitate și cu această ocazie s-au gândit să le ofere ceva deosebit fanilor. Vlogul #ProcoVlog este un mini-serial ale cărui episoade apar în fiecare vineri la ora 10:00, pe contul lor de YouTube, dar și pe pagina de Facebook a trupei.

„Adriana Șandru, cea cu care lucrăm pe partea de comunicare online, ne-a zis într-o zi că ea ne-ar vedea într-un vlog. Ne-a povestit ce înseamnă, dar și că poate fi foarte distractiv, așa că am zis:

Hai să facem asta! Am avut de ales între a ne distra și a nu ne distra. Am ales să ne distrăm! Să muncim într-un mod plăcut, pentru că oricum stăm foarte mult la studio.” – BODO

„Vin oricum foarte multe întrebări de la oameni, care sunt curioși cum arată viața artiștilor dincolo de scenă, așa că ne-am gândit că #ProcoVlog va fi bine primit. Prin acest vlog, fanii și prietenii  noștri pot fi cumva alături de noi, în Bârlog, așa cum am poreclit studioul de înregistrări.” – Dragoș Dincă

 

Primul episod din #ProcoVlog a fost lansat pe 28 aprilie 2016, iar trupa, cu ajutorul lui Emi, care face parte din echipa Proconsul, producător și sunetist al formației, cel care face filmările și montajul și care are propriul lui vlog: TCC’s VLOG, pregătește deja episodul 3, care va apărea vineri, 13 mai 2016, ora 10:00.

Proconsul a devenit astfel prima trupă din România, care face vlogging. Trupa lucrează și la alte proiecte pentru online, dar și la o piesă care va fi lansată curând. Lansarea oficială a vlogului a avut loc în cadrul concertului Proconsul – Duete, susținut de trupă în Berăria H, pe 7 mai, alături de Alexandra Ușurelu, Adi Despot, AMI, Ioan Gyuri Pascu, Alexandra Crăescu, Răzvan Simion și Gabi Balint. Concertul a fost un succes, iar Berăria a fost plină de oameni care au fredonat, alături de artiști, piesele lor preferate.

Evenimente Recomandate
Depeche Mode la Arena Nationala 2023
ARTmania 2023

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 31 mai 2023

EUR 1 x EUR = 4,9640 RON
GBP 1 x GBP = 5,7480 RON
USD 1 x USD = 4,6302 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 31 mai 2023

Acum la Bucureşti
20 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner