Program si regulament de acces la concertul Bruce Dickinson de la Arenele Romane

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Program si regulament de acces la concertul Bruce Dickinson de la Arenele Romane

Din pacate show-ul a fost anulat din motive de sanatate. Puteti citi statement-ul de la trupa aici.

Luni, 3 iunie, BRUCE DICKINSON revine la Bucuresti, la Arenele Romane. In deschidere: TROOPER. Accesul se face incepand cu ora 18:00. Biletele pot fi achizitionate in continuare de la tickets.emagic.ro, bilete.emagic.ro si din retelele Entertix si iaBilet.

Au ramas cateva zile pana la concertul BRUCE DICKINSON de la Arenele Romane, ce face parte din turneul de promovare a celui mai recent album – The Mandrake Project, primul material solo al artistului in aproape 20 de ani, lansat pe 1 martie anul acesta.

Concertul va fi deschis de Trooper, care vor imparti scena cu artistul pentru a doua oara la Bucuresti, la aproape 16 ani de la concertul legendarei trupe Iron Maiden de pe Stadionul Cotroceni.

Accesul in incinta Arenelor Romane se va face incepand de la ora deschiderii portilor, respectiv, incepand cu ora 18:00. Accesul se va face exclusiv pe poarta din parc.

Trooper vor urca pe scena in jurul orei 20:00, urmati de Bruce Dickinson in jurul orei 21:00.

Biletele pentru concertul BRUCE DICKINSON de la Arenele Romane pot fi achizitionate de la tickets.emagic.ro, bilete.emagic.ro si din retelele Entertix si iaBilet, la urmatoarele categorii:

 • PREMIUM (loc pe scaun in sectoarele E si K din apropierea scenei): 325 lei (include comisioane);
 • ACCES GENERAL (cu loc in picioare sau pe scaun, oriunde in arena, cu exceptia sectoarelor E si K): 195 lei (include comisioane).

De asemenea, pentru 2 bilete achizitionate la orice categorie, cumparatorii vor primi 1 bilet gratuit.

Organizatorii incurajeaza participantii sa isi achizitioneze biletele online, pentru a minimiza timpul petrecut la accesul in locatie.

Eveniment social media: https://www.facebook.com/events/878860733409398/

Intrarea la eveniment va fi permisa doar prin zona de acces indicata, in baza unui bilet de acces valid, care va fi inlocuit cu o bratara (in cazul categoriei Premium). Un singur bilet permite accesul pentru o singura persoana, o singura data. Participantii la concert trebuie sa aiba asupra lor biletul de acces, un document de identificare si bratara la mana (in cazul categoriei Premium) pe tot parcursul evenimentului.

Cumparatorul biletului, prin achizitionarea biletului, este de acord cu termenii si conditiile impuse de organizator si se obliga sa se supuna masurilor impuse de legislatia locala in vigoare de la momentul desfasurarii evenimentului, precum si regulamentului de acces comunicat de organizator la momentul punerii in vanzare a biletelor, inainte de eveniment, in timpul desfasurarii evenimentului si in perimetrul locatiei unde are loc evenimentul.

Cumparatorilor de bilet li se recomanda consultarea siteului oficial si a platformelor social media Emagic, precum si a siteurilor si paginilor de social media ale platformelor de ticketing partenere – iaBilet.ro si Entertix.ro – inainte de participarea la eveniment.

Organizatorii le recomanda participantilor sa vina din timp la eveniment, insa nu inainte de ora deschiderii oficiale a portilor de acces, mentionata mai sus. Astfel, se va evita aglomerarea zonelor de acces, iar timpul de asteptare va fi redus.

Organizatorii recomanda participantilor ca, odata intrati in spatiul de eveniment, sa localizeze cea mai apropiata iesire de urgenta.


In zona evenimentului NU VA FI PERMIS accesul cu:

 • bauturi si alimente achizitionate din afara perimetrului locatiei;
 • sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, doze de aluminiu, conserve;
 • artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, lasere; materiale periculoase sau interzise, explozivi, droguri;
 • obiecte contondente (inclusiv laptopuri, obiecte ascutite, grele, confectionate din sticla, metal sau orice alte obiecte care ar putea fi periculoase pentru alti participanti);
 • scaune;
 • biciclete, motociclete, trotinete sau skateboards;
 • umbrele;
 • arme, lanturi, precum si incaltaminte, imbracaminte sau bagaje care prezinta elemente dure, ce ar putea pune in pericol sanatatea participantilor in cazul in care, din accident, ar veni in contact cu ele;
 • casti de motociclist, rucsacuri si bagaje voluminoase mai mari decat o coala A4;
 • selfie stick-uri, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro;
 • animale de companie.

In zona evenimentului VA FI PERMIS accesul cu:

 • aparate de fotografiat compacte;
 • brichete;
 • medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar daca sunt insotite de reteta, scrisoare medicala sau orice alt document inlocuitor al acesteia, cu maximum o doza zilnica), insulina, spray inhalator pentru astm.

Achizitionarea bauturilor si alimentelor:

In incinta Arenelor Romane, spectatorii vor avea la dispozitie bauturi racoritoare, apa, bere, long drinks de la bar, ce vor putea fi procurate cu numerar sau card.

In caz de ploaie:

Organizatorii recomanda participantilor la eveniment sa aiba asupra lor pelerine de ploaie, intrucat accesul cu umbrele in zonele de concert nu este permis.

Acces minori: Orice participant la eveniment, indiferent de varsta, poate accesa evenimentul doar in baza unui bilet valid, propriu. Minorii cu varsta sub 16 ani pot accesa evenimentul doar insotiti de un adult. Un adult poate insoti maximum 4 minori. Organizatorii nu recomanda participarea copiilor foarte mici la concerte, din pricina sunetului si luminilor puternice, iar in cazul participarii, se recomanda purtarea castilor de protectie.

Alte informatii generale:

Inregistrarea de orice fel a showului (exceptand acreditarile oferite de organizator in acest scop) este strict interzisa. Organizatorul evenimentului poate confisca orice aparat de inregistrare audio-video folosit astfel, detinut de participantii la eveniment.

In timpul spectacolului este posibil sa se foloseasca lumini stroboscop, care pot dauna persoanelor cu epilepsie fotosensibila.

Tichetul de acces nu poate fi inlocuit daca este pierdut, furat sau distrus si este valabil pentru o singura intrare, pentru o singura persoana.

Tichetul de acces nu poate fi revandut sau reprodus, reproducerea tichetelor de acces fiind ilegala.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi fotografii si inregistrari video cu participantii la eveniment in scop promotional. Prin intrarea in zona de eveniment, participantii cedeaza toate drepturile pentru fotografii si inregistrari realizate in timpul concertului.

Programul evenimentului poate suferi modificari in functie de conditiile meteo si numarul publicului participant.

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 20 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,9010 RON
USD 1 x USD = 4,6356 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 iunie 2024

Acum la Bucureşti
24 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner