Program si reguli de acces la BURGERFEST

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Program si reguli de acces la BURGERFEST

Cel mai delicios festival, BURGERFEST – primul festival din România dedicat burgerilor – își deschide porțile vineri, 22 mai 2015, la Verde Stop din București, începând cu ora 17.00.

Ziua de vineri va fi dedicată degustării burgerilor, iar publicul se va putea pregăti temeinic pentru concursurile de sâmbătă și duminică, familiarizându-se cu restaurantele participante, dar mai ales cu starurile festivalului – burgerii.

Tot vineri, BURGERFEST prezintă concertul GOLAN, care va începe la ora 21.00.

Sâmbătă accesul se va face începând cu ora 12.00, urmând ca prima rundă a Burgerfest Battle, dedicată amatorilor, să debuteze la ora 14.00.

Seara de sâmbătă se va încheia cu două super concerte: Coma, de la ora 19.00 și Niște Băieți, de la ora 21.00.

Duminică sosește momentul marilor emoții! Concursul amatorilor își desemnează laureații începând cu ora 14.00, iar competiția pentru cel mai bun burger, la care participă restaurantele, începe la ora 17.00.

Vă reamintim că juriul care va desemna cel mai bun burger de la BURGERFEST este format din Nico Lontras (Chef Rare Foods), Florin Scripca (Chef Foa – MasterChef) și Marius Tudosiei (Băcănia Veche).

Restaurantele participante sunt:

 • Burger Bar (București)
 • Burger Box (București)
 • Burger Van (București)
 • Bistro de l’Arte (Brașov)
 • Grand Combo (București)
 • Ludic(București)
 • Modelier (București)
 • Old Brick Pub (București)
 • Sky Bar (București)

BURGERFEST se încheie duminică, cu un concert ROA, de la ora 21.00

De asemenea, avem două vești bune pentru cei care vor veni însoțiti de cei mici. Ajungem MARI, adică asociația care-i ajută pe copiii din centrele de plasament să devină oameni mari, responsabili, independenți și siguri pe picioarele lor, va veni la BURGERFEST cu jocuri și activități pentru toți copii care ne vor trece pragul. Astfel, pe lângă burgeri și muzici bune, vom avea și distracție pentru cei mici.

În plus, accesul copiilor sub 10 ani este gratuit și este permis doar dacă aceștia sunt însoțiți de unul dintre părinți.

 

În zilele festivalului, biletele se vor putea cumpăra de la intrare, la prețul de 15 lei. Abonamentele se vor putea cumpăra doar vineri, la prețul de 39 lei.

Dintr-o eroare de sistem, câteva din biletele de o zi au fost vândute specificându-se data exactă în care ar fi valabile. Aceste bilete pot fi folosite în oricare din zilele festivalului, indiferent de data menționată pe bilet.

În ceea ce privește regulile de acces, organizatorii roagă pubicul să nu vina la festival cu următoarele obiecte:

 • sticle, conserve,
 • mâncare sau băuturi de orice fel,
 • artificii, arme, obiecte periculoase,
 • aparate de inregistrare audio-video.
 • umbrele. Evenimentul se desfășoară în aer liber, astfel că organizatorii recomandă spectatorilor să folosească pelerine de ploaie în caz de necesitate, accesul cu umbrele în spațiul de eveniment fiind interzis din motive de siguranță.

Organizatorii nu vor stoca și păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata festivalului.

În cadrul festivalului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi și mâncare, vânzarea acestora făcându-se pe bază de jetoane.

Accesul în spațiul festivalului va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură data. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata festivalului.

Pentru confortul publicului, organizatorii vor limita accesul a cel mult 3500 de persoane în același timp, în zona de festival.
Despre BURGERFEST

Primul festival dedicat burgerilor din România – BURGERFEST – va avea loc între 22 și 24 mai, la Verde Stop din Capitală. Pe lângă cei mai delicioși burgeri oferiți de restaurantele participante, publicul se va putea bucura și de muzică, asigurată GOLAN, NIȘTE BĂIEȚI, R.O.A. și COMA, iar DJ-ii de la ELECTROCORD se vor ocupa de muzica de ambianță, pe tot parcurul festivalului.

Pe lângă concerte și, evident, cei mai buni burgeri, festivalul va asigura și o serie de activități recreative, cum ar fi badminton, tir sau tenis de masă, pentru cei care doresc să facă și puțină mișcare și să se relaxeze.

Accesul la BURGERFEST se face pe bază de bilet, prețul unui bilet fiind de 15 lei pe zi sau 39 de lei pentru cele trei zile de eveniment.

Mai multe informații despre BURGERFEST găsiți accesând următorul link:

www.burgerfest.ro

BURGERFEST este un eveniment susținut de Ciuc și organizat de Live Pro și Mixtopia.ro, cu sprijinul Hellmann’s și Algida.

Facebook: https://www.facebook.com/BurgerFestival

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9703 RON
GBP 1 x GBP = 5,8071 RON
USD 1 x USD = 4,6322 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
23 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner