Puya este pe locul 1 cu a Undeva-n Balkani

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Puya este pe locul 1 cu a Undeva-n Balkani

“Undeva-n Balkani”, primul single lansat de pe albumul “Romanisme partea 1” semnat Puya, se afla pe primul loc in topul difuzarilor radio si tv la doar o luna si jumatate de la lansarea acestuia. Conform monitorizarii Media Forest Puya feat. George Hora – “Undeva-n Balkani”- a fost difuzat de 448 de ori in perioada 16 – 23 mai 2009, fapt ce il duce pe artist pe locul 1 in topul preferintelor ascultatorilor.

Piesa “Undeva-n Balkani” reprezinta viziunea proprie a artistului fata de Romania anului 2009 si vine cu un stil muzical nou, foarte apropiat de cel al artistilor de peste ocean.

Mai mult decat atat, “Undevan-n Balkani”, turneul national de promovare al albumului “Romanisme partea 1” , a luat sfarsit vineri 22 mai, la Sibiu in fata a peste 500 de spectatori. Turneul ce a luat startul in urma cu o luna de zile in Bucuresti s-a bucurat de incasari mult peste cota de piata a artistului, el adunand un numar record de spectatori pentru un turneu al unui artist hip-hop in Romania.

Majoritatea locatiilor au fost arhipline, iar cluburile din Constanta si Piatra Neamt nu au fost indeajuns de incapatoare pentru toti cei care au dorit sa asiste la concertul Puya.

Partea a doua a turneului Puya 2009 se va desfasura in perioada octombrie-noiembrie 2009 si va numara peste 25 de locatii din toata tara.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 22 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
10 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner