RAFAGA revine cu VUELA

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » RAFAGA revine cu VUELA

Dupa ce in vara anului 2003, cei opt latino-loveri din Argentina, au cucerit publicul din Romania, printr-un spectacol absolut incendiar sustinut in Bucuresti, trupa RAFAGA revine in atentia publicului cu o noua provocare: albumul VUELA. Inregistrat cu un nou solist, talentatul si carismaticul Rodrigo, VUELA este al patrulea album RAFAGA lansat in Romania de MediaPro Music.

Noul album este un produs 100% latino, plin de energie si pasiune, care demonstreaza inca o data ca RAFAGA este o trupa de adevarati profesionisti, artisti pentru care muzica a insemnat totul, inca de la debutul lor din 1994. Cele 10 piese de pe VUELA se inscriu cu succes in stilul abodat pana acum, piese in care se regasesc deja celebrele acorduri latino, care ani la rand au fost sinonime cu notiunea de dans. Primul extras pe single de pe noul album este Tu Boca, o piesa de dragoste plina de pasiune, in care dorinta este? transpusa la un cu totul alt nivel.

RAFAGA este unul dintre cele mai renumite grupuri atat in America de Sud si America de Nord, dar si in Europa. Efectele speciale, sound-ul impecabil in interpretarile live, costumele spectaculoase (RAFAGA fiind recunoscuti peste tot mai ales dupa costumele de epoca – precum niste Don Juan-i veritabili), alcatuiesc o imagine de neuitat, care transforma orice show al trupei intr-un eveniment unic.

Sursa: www.music.ro

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 24 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9729 RON
GBP 1 x GBP = 5,9082 RON
USD 1 x USD = 4,5749 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 24 iulie 2024

Acum la Bucureşti
27 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner