Paradise Lost se apropie de Romania

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Paradise Lost se apropie de Romania

Ca si cum ar vrea sa inchida un ciclu de 15 ani de evolutie discografica, in care au scris istoria gothic-metal-ului si a doom-ului, cei de la Paradise Lost revin in atentia noastra cu un album care le poarta numele. Daca debutul din 1990 se numea "Lost Paradise" iata ca pe Paradise Lost, cel mai recent disc al lor, cei cinci se intorc la atmosfera care i-a consacrat, adaugand totusi si elemente de noutate. Pentru ca Paradise Lost sunt o trupa care a stiut sa se reinventeze in permanenta, "Paradise Lost" e un album care se adreseaza unei categorii mai largi de public, nefiind dedicat exclusiv fanilor.

Concertul de pe 8 octombrie face parte din turneul de promovare a celui mai recent album al rockerilor, Paradise Lost.

Sonoritatile dure ale chitarilor prezente pe "Paradise Lost" sunt indulcite de vocea carismatica a lui Nick Holmes si de ambianta electronica, care duc la crearea unei atmosfere in aceeasi masura melancolica si puternica.

Albumul a fost inregistrat anul trecut intre lunile ianuarie si iunie la studiourile Chapel din Lincolnshire, productia a intrat in grija lui Rhys Fulber iar de instrumentele cu corzi s-a ocupat Chris Elliot.

Nu uitati sa accesati site-ul oficial Paradise Lost (www.paradiselost.co.uk) pentru cele mai recente stiri si informatii despre rockerii care vor concerta pe 8 octombrie in Romania.

Sursa: www.music.ro

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9749 RON
GBP 1 x GBP = 5,9053 RON
USD 1 x USD = 4,5873 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 iulie 2024

Acum la Bucureşti
25 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner