TALISMAN sparg topurile internationale

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » TALISMAN sparg topurile internationale

EMG Music, una dintre cele mai apreciate case de discuri din Germania, a inclus piesa trupei Talisman, ?La prima vedere, pe cea mai importanta compilatie europeana.

Hitpack Fresh vol 5 este o compilatie care contine hiturile de maine ale Europei, un dublu-cd cu 42 de piese. Sub titlul ,,Hitpack fresh/Best Of Eurotalents", 42 de formatii din tari europene isi prezinta piesele. Stilurile abordate sunt din cele mai diverse. Astfel, de la alternative si heavy pe primul CD, se trece la hip-hop, pop si rock pe al doilea. Compilatia, care apare o data la patru ani, insotita de posibilitatea de vot on-line, a devenit de mult timp ,,bursa numarul 1 de talente a Europei. Peste 300 de trupe s-au intrecut pentru obtinerea unui loc pe aceasta compilatie, dintre care de aceasta data au fost alese doar 42, reprezentand Anglia, Romania, Franta, Italia, Austria si Spania.

Alaturi de cele mai apreciate trupe din Europa, baietii de la Talisman au reusit sa surprinda publicul printr-un sound de exceptie, ocupand locuri fruntase in topurile de specialitate nemtesti timp de mai multe saptamani. Compilatia a fost distribuita pe intreg teritoriul Uniunii Europene, reprezentand un succes din punct de vedere al vanzarilor.

Sursa: www.music.ro

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9749 RON
GBP 1 x GBP = 5,9053 RON
USD 1 x USD = 4,5873 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 iulie 2024

Acum la Bucureşti
25 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner