RECORD ABSOLUT PENTRU “IUBIREA SCHIMBA TOT”

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » RECORD ABSOLUT PENTRU “IUBIREA SCHIMBA TOT”

Andra, de la cel mai iubit artist roman, la cel mai iubit artist roman de pe YouTube. Andra face istorie in muzica romaneasca si bate record dupa record! In 20 de zile de la lansarea piesei “Iubirea schimba tot”, artista a atins un record greu de doborat: a facut zece milioane de vizualizari ale videoclipului pe youtube! Practic, in mai putin de trei saptamani, a ajuns, datorita fanilor care i-au ascultat si reascultat piesa, cel mai iubit artist roman de pe youtube.

Primul milion de vizualizari a fost atins in mai putin de 24 de ore de la lansare, reusita prin care Andra si-a batut propriul record. Pentru ca daca penultima piesa, “Niciodata sa nu spui niciodata” a avut nevoie de fix o zi pentru un milion de vizualizari, “Iubirea schimba tot” a atins acest nivel in mai putin de o zi.

In fata victoriei, Andra declara emotionata ca le multumeste din suflet fanilor: “E minunat pentru un artist sa simta dragostea  fanilor. Pentru mine e un ca un miracol. Acest record asa se traduce pentru mine: inseamna iubire. Inseamna ca oamenii iubesc muzica mea, iar asta ma face pe mine sa ma simt extraordinar de recunoscatoare. Recunoscatoare lui Dumnezeu ca mi-a dat acest dar si recunoscatoare oamenilor care isi deschid sufletul sa se bucure de acest dar. Multumesc.”

“Iubirea schimba tot” e o piesa creata in studioul Hahaha Production, cu un mesaj special si puternic in care cei care iubesc muzica Andrei se pot regasi cu usurinta. Videoclipul e regizat de Alex Ceausu si sustine piesa cu un scenariu original. S-a filmat la Buftea timp de 24 de ore, spune o poveste despre iubire si are un final oarecum neasteptat. Roxana Voloseniuc si Domnica Margescu s-au ocupat de costume, Alex Abagiu a fost responsabil cu partea de make-up si Alexandra Dragan cu partea de hair styling. Personajul principal masculin e interpretat de actorul Aurelius Surulescu, alaturi de care Andra a mai aparut si in videoclipul “What about us”. Acesta joaca in clip alaturi de Elena, iubita lui si in viata reala.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9751 RON
GBP 1 x GBP = 5,8059 RON
USD 1 x USD = 4,5879 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 19 mai 2024

Acum la Bucureşti
13 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner