THE CAT EMPIRE aduc soarele pe scena Arenelor Romane pe 23 octombrie

De peste un deceniu The Cat Empire sunt cunoscuti drept una dintre cele mai tari trupe din lume cand vine vorba de distractie si voie buna. Asa ca pe 23 octombrie 2016 australienii revin la Bucuresti la Arenele Romane (cort incalzit) pentru a-si prezenta noul album “Rising With The Sun” in cadrul turneului cu acelasi nume.

Muzica lor colorata a facut inconjurul lumii si este dificil de descris si foarte greu de categorisit. Reputatia trupei s-a construit pe un show live haotic si puternic, show vazut in 2015 de peste jumatate de milion de fani care si-au cumparat bilete la concertele trupei.

O data cu noul album “Rising With The Sun”, trupa a pornit intr-un nou turneu mondial. Solistul Felix Reibl descrie albumul ca o lume explozica plina de artificii si arome exotice alaturi de un ritm foarte adanc. The Cat Empire scrie cantece care fac oamenii sa danseze si muzica ce-ti da impresia ca tocmai ai fost furat si introdus intr-o parada mare si colorata. Dupa showul sold out de acu doi ani alaturi de Subcarpati tot la Arenele Romane, se anunta un concert cu casa inchisa asa ca nu scapa parada si cumpara-ti bilet din timp !

Biletele pentru concertul The Cat Empire de la Arenele Romane se pun in vanzare pe 9 martie in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self – service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe si la Beraria H)

Pana pe 1 iunie 2016 biletele earlybird au urmatoarele preturi:

– Golden Circle, in fata scenei, 120 de lei
– Acces General, 80 de lei

Dupa 1 iunie, pana pe 20 octombrie 2016, biletele vor costa 150 de lei Golden Circle si 90 de lei Acces General. In ziua concertului la intrare, biletele Acces General vor costa 100 de lei, cele Golden Circle sigur se vor fi epuizat de mult.

Capacitatea locatiei este de 1600 de persoane. Numarul de bilete Golden Circle puse in vanzare este de doar 300 de bucati.

Arenele Romane – Parcul Carol, strada Cutitul de Argint nr 3, Bucuresti
O serie de artisti invitati vor fi anuntati in curand.

Un eveniment BestMusic Live Concerts


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole