Recurs la Babel

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Recurs la Babel

Data Duminică, 23 Iunie 2019
Ora 07:00
Locație Quantic, București, România

Dupa succesul inregistrat anul trecut in Club Quantic cu spectacolul Rock History – Exerciţiu de Libertate”, Stay Metal Forever va invita la un nou spectacol, in premiera pe scena din Gradina de Vara a clubului Quantic din Bucuresti, duminica 23 iunie 2019, ora 20.00

Recurs la Babel

Corul de copii al Operei Nationale Bucuresti impreuna cu solistii sai, va propune o alta perspectiva asupra legendei Turnului Babel, adusa prin bucuria cantecului.
Muzica celor 7 continente va lamuri o veche dilema: a fost Turnul Babel o pedeapsa sau o binecuvantare?

Conceptul, aranjamentul muzical și realizarea spectacolului: Smaranda Morgovan

Programul include piese din repertoriul artiştilor: Queen, Led Zepellin, Lara Fabian, Josh Groban, Simon & Garfunkel, Eric Clapton, Ben. E. King, Astor Piazzola , Scorpions, Edith Piaf, etc.

Bilete:
Presale: 15 mai – 22 iunie: 35 lei
La intrare in ziua evenimentului – 50 lei

Biletele se gasesc in format electronic pe iaBilet.ro si in reteaua fizica www.iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele Iq Box – partener Telekom Romania, Cafe Deko, Club Vintage, Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe Bucharest , @Beraria H , Perfect Tour, Uman Bucuresti si la terminalele self-service Zebra Payments Solutions din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro , puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone Romania sau #Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Participantii la spectacolul „Recurs la Babel” sunt obligati sa prezinte abonament, bilet sau invitatie valabila.
La intrare, fiecare posesor de abonament, bilet sau invitatie valida va primi o bratara de acces pe care este obligat sa o pastreze pe toata durata evenimentului, accesul nefiind permis in absenta acesteia.

Reguli De Acces:
Este permis accesul cu aparate de filmat si aparate foto profesionale.

Restrictii de varsta:
Accesul este gratuit pentru persoanele care nu au implinit 7 ani pana in ziua evenimentului, in prezenta unui insotitor legal, persoanele cu dizabilitati si insotitorii acestora vor beneficia de acces gratuit la spectacol, in limita locurilor disponibile.

Nu este recomandata prezenta copiilor sub 5 ani si este interzis accesul in sala de concert a carucioarelor pentru copii.

https://www.facebook.com/events/617402755442435/


Mai multe detalii la https://www.facebook.com/events/617402755442435

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 28 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9686 RON
GBP 1 x GBP = 5,8072 RON
USD 1 x USD = 4,5785 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 28 februarie 2024

Acum la Bucureşti
15 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner