WALKING DEAD ON BROADWAY la REF 2019

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » WALKING DEAD ON BROADWAY la REF 2019

WALKING DEAD ON BROADWAY este noul nume confirmat pentru Rockstadt Extreme Fest 2019, care va avea loc intre 1 – 4 august 2019, la bazele cetatii Rasnov.

Infiintat in Leipzig in 2009, grupul deathcore si-a dedicat cariera muzicala unui credo indraznet: cautarea neobosita a celor mai curajoase si inalte moduri de manifestare ale expresiei artistice, fara a face compromisuri, la fel cum Broadway-ul reprezinta simbolul calitatii in arta teatrala americana.

Desi stau in principal sub semnul genului deathcore, lucrarile Walking Dead On Broadway refuza sa se incadreze intr-un anumit stil prin imbinarea tonalitatilor dure, a schimbarilor alerte de ritm ale genului deathcore cu rifuri complexe de death metal, toate unite intr-o abordare moderna si fara compromis, care le va asigura o lunga cariera de succes, conform unuia de review-urile facute trupei de cunoscuta publicatie muzicala Loudersound.com.

Albumul de debut, „Welcome To Corpse Wonderland” (2012), a fost bine primit de critica de specialitate, asigurandu-le la scurt timp prezenta la unele dintre cele mai cunoscute festivaluri, precum: Wacken Open Air, With Full Force sau Summer Blast, si locul in turnee alaturi de nume importante, ca: Suicide Silence, Caliban, Eskimo Callboy sau Whitechapel.

Cel de-al doilea album al WDOB, „Slaves”, aparut in 2016 sub Nuclear Blast/ Arising Empire, a continuat traseul muzical al trupei, presarat de sound-uri dure, ritmuri alerte si versuri ce exprima angoasele si suferintele lumii in care traim. Noul material a fost urmat de un turneu in Germania, Austria, Elvetia si Franta si de intrarea in studio pentru inceperea lucrului la cel de-al treilea album, „Dead Era”, menit sa scoata la lumina scheletii ascunsi in negura istoriei si sa marcheze sfarsitul erei deathcore pentru formatie.


La Rockstadt Extreme Fest 2019, Walking Dead On Broadway (GER) va urca pe scena de la poalele Cetatii Rasnov, alaturi de: Katatonia (Suedia), Onslaught (Marea Britanie), Accept (Germania), Crystal Lake (Japonia), Sworn Enemy (SUA), Soilwork (Suedia), Dimmu Borgir (Norvegia), Bloodbath (Suedia), Clawfinger (Suedia), 1349 (Norvegia), Mortem (Norvegia), Bölzer (Elvetia), Mgła (Polonia), Candlemass (Suedia), Paradise Lost (Marea Britanie), Hypocrisy (Suedia), Asphyx (Finlanda), Unearth (SUA), Adept (Suedia), Schammasch (Elvetia), Ektomorf (Ungaria) si de Korpiklaani (Finlanda), OMEGA DIATRIBE (Ungaria) si ARCHAIC (Ungaria). Noi nume de pe scena muzicala internationala vor fi anuntate in curand.

 

Abonamentele pentru editia 2019 s-au pus in vanzare in reteaua iaBilet si pe iabilet.ro.

Perioadele de vanzare a abonamentelor la REF 2019 sunt:

  • Pre-sale 6: include 1.000 de abonamente cu pretul de 360 lei/ buc., valabil pana la epuizare, dar nu mai tarziu de 16 iunie 2019;
  • Dupa data de 16 iunie 2019 si in timpul festivalului abonamentele vor costa 390 lei/ buc.

Pentru Rockstadt Extreme Fest 2019 vor fi disponibile si bilete pe zi, care vor fi puse in vanzare aproximativ cu 1 luna inainte de inceperea festivalului la pretul de 220 lei. Mai multe detalii despre acestea vor putea fi oferite in la acel moment.

Copiii cu varste de pana la 12 ani vor avea acces gratuit in interiorul festivalului daca vor fi insotiti de un parinte sau tutore legal cu abonament sau bilet valid.

Cea de-a saptea editie a Rockstadt Extreme Fest, unul din cele mai importante evenimente metal din Europa de Sud Est si cel mai cunoscut festival de metal din Romania, va avea loc la poalele Cetatii Rasnov – terenul de Biatlon de la baza cetatii.

Facebook event Rockstadt Extreme Fest 2019:

http://bit.ly/RockstadtExtremeFest2019_FacebookEvent

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9769 RON
GBP 1 x GBP = 5,8121 RON
USD 1 x USD = 4,5843 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 23 februarie 2024

Acum la Bucureşti
14 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner