ROY MALAKIAN lanseaza single-ul „LI BEIRUT”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » ROY MALAKIAN lanseaza single-ul „LI BEIRUT”

 

După explozia portuară care a avut loc în Beirut în urmă cu opt luni, Roy Malakian, DJ și producător libano-armean, a fost inspirat să lanseze un remix englezesc al iconicului „Li Beirut”, de la Fairuz. Cântecul original, „Li Beirut”, se traduce prin „To Beirut” / “Catre Beirut” și a fost lansat inițial de Fayruz, la apogeul războiului din Beirut.

 

Stream / Download: https://RoyMalakian.lnk.to/LiBeirutPR

De la explozia din Beirut, cântecul național al lui Fairuz a fost foarte apreciat de catre public, care s-a îndrăgostit de piesa, deoarece acoperă subiecte relevante pentru evenimentele actuale. Pentru a spori tonul patriotic, dar melancolic al melodiei originale, Malakian a incorporat caracteristicile de downtempo și atingeri electrice de la zero. DJ-ul și producătorul și-a unit forțele cu Manel Al-Mallat, vocalist libanez, pentru a crea versuri în limba engleză și beat-uri occidentale pentru clasicul deja iubit.

 

ROY MALAKIAN lanseaza single-ul „LI BEIRUT”

 

Malakian a spus:

Am decis să fac „Li Beirut”, deoarece această piesă înseamnă foarte mult pentru mine, așa că am început să lucrez la un nou aranjament cu sunete electronice. Am vrut să trimit speranță și pozitivitate, dar nu a fost ușor, întrucât îmi puneam toate emoțiile într-o singură pistă pentru a descrie numele într-un mod frumos. De obicei reușesc să produc o melodie în trei săptămâni, acest track mi-a luat trei luni.

 

Link YouTube:

Producătorul și DJ-ul libanez-armean, Roy Malakian, și-a început cariera datorită iubirii sale autentice pentru muzica house. Crescând în Beirut, a fost cel mai inspirat de muzica rock precum Pink Floyd, Tangerine Dream, Eloy și Procupine Tree. El este cunoscut si din show-ul său radio „THE PULSE” (House & Techno), care a fost difuzat în peste 50 de țări încă de la lansarea sa în 2000. El a lansat mai întâi „Li Beirut” pentru petreceri, dar a fost atât de bine primit de public, încât a decis să o ducă la nivelul următor.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9709 RON
GBP 1 x GBP = 5,8970 RON
USD 1 x USD = 4,5670 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 iulie 2024

Acum la Bucureşti
31 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner