S-a lansat “Insomnie”, noul single semnat Nicoleta Oancea şi Matteo

Începutul de primăvară îi surprinde pe Nicoleta Oancea şi Matteo lansând cel mai nou single “Insomnie” care aparent are un mesaj trist, dar beat-ul este energic şi dinamic.

Piesa exprimă regretele unei relaţii eşuate pe care doi foşti îndrăgostiţi nu o pot uita, dar şi sacrificiile pe care ar fi dispuşi să le facă cei doi pentru a fi din nou unul  în viaţa celuilalt. Insomnia este cea care îi face pe protagoniştii poveştii de dragoste să rememoreze momentele frumoase din trecut.

Nicoleta Oancea este o artista foarte talentata cu multa experienta pe piata muzicala care a avut numeroase colaborari cu artisti ca Smiley, Connect-R sau Tibi Scobiola.

“Am lucrat cu foarte mult drag la aceasta piesa si am pus mult suflet. A iesit exact cum mi-am dorit si imi doresc sa dansam impreuna toata vara pe ritmurile piesei “Insomnie””, a declarat Nicoleta.

Matteo spune ca “ma bucur de aceasta colaborare cu Nicoleta pe care o stiu de mult timp si mai stiu ca este si foarte talentata. Este o piesa care te pune in miscare si are un vibe care iti da o energie aparte. ”

Piesa “Insomnie” este compusa de Matteo, Răzvan Mihăilă, Nicoleta Oancea, Nicolae Stan, Radu Gabriela Băişan, iar textul este scris de Matteo si Nicoleta Oancea, videoclipul fiind produs de Bogdan Daragiu

Ascultă/Descarcă de aici piesa “Insomnie”:

https://MediaPro.lnk.to/NicoletaOancea-Matteo-InsomnieNe

Vezi aici videoclipul piesei  “Insomnie”:

Mai multe informaţii găsiţi aici:

https://www.facebook.com/MatteoMusic

https://www.facebook.com/nicolleofficial

https://www.facebook.com/MediaProMusicRomania


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp

Alte articole