Lino a descoperit “Alfabetul iubirii” si lanseaza un nou single alaturi de Mario Fresh

Cu o poveste urbana, young & fresh, Lino lanseaza single-ul si videoclipul “Alfabetul iubirii”, in colaborare cu colegul lui de la Golden Boy Society, Mario Fresh, sub atenta indrumare a lui Alex Velea.

“Ii multumesc lui Alex Velea pentru ca a scris si produs piesa “Alfabetul Iubirii”, care mi se potriveste perfect, atat mie, cat si lui Mario Fresh. Este o piesa despre cea mai frumoasa perioada, despre orice persoana care iubeste si este iubita :)”, spune Lino despre noul lui single.

In ton cu versurile optimiste, videoclipul regizat de Claudiu Stan surprinde o gasca de adolescenti energici, in diverse activitati specifice varstei, printre care se afla si Nicole Cherry si Mircea Eremia, prieteni apropiati ai lui Lino si Mario Fresh.

Videoclip “Alfabetul iubirii”

Cu un traseu muzical care a inceput inca de la varsta de 6 ani, cand Lino a descoperit violoncelul, tanarul artist si-a continuat studiile muzicale prin lectiile de pian, iar la 13 ani a inceput sa scrie versuri rap. In prezent, artistul face parte din echipa lui Alex Velea, alaturi de care scrie versuri, compune si produce muzica la studioul Golden Boy Society.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole