Vita de Vie in concert acustic la Hard Rock Cafe

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Vita de Vie in concert acustic la Hard Rock Cafe

Joi, 31 martie 2016, BestMusic Live Concerts vă invită începând cu ora 21:30 la un concert acustic al trupei Viţa de Vie în Hard Rock Cafe.


Bucureştenii vor prezenta pe scena din Hard Rock Cafe cel mai recent album al lor, “Acustic”, lansat în 2013, la Teatrul Naţional din Bucureşti. Fanii Viţa de Vie vor fi surprinşi să îşi regăsească favoriţii într-o ipostază artistică unică. Obişnuiţi cu concertele lor dinamice şi pline de energie, care au devenit în timp trademark-ul Viţa de Vie, vor descoperi de data aceasta o cu totul altă stare.

Pornind de la clasicul Unplugged, Acustic înseamnă cele mai bune melodii Viţa de Vie, strânse în decursul celor 20 de ani de activitate, reorchestrate într-o manieră neobişnuită, mergând uneori până la clasic, jazz sau bossanova. Cine şi-ar fi imaginat vreodată că “Basul şi cu tobă mare” poate să sune atât de bine în varianta Swing?

Biletele pentru showul Viţa de Vie Acustic se găsesc în format electronic pehttp://www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/reţea – Hard Rock Cafe Bucureşti, Magazinul Muzica, Magazinele Uman, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), la Hard Rock Cafe, precum şi în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:
– 39 de lei, cu loc la masă sau fără loc, în sală;
– 50 de lei, VIP cu loc la masă în faţa scenei.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9745 RON
GBP 1 x GBP = 5,8379 RON
USD 1 x USD = 4,5878 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 24 mai 2024

Acum la Bucureşti
13 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner