Selah Sue – „Reason” în playlist-urile radiourilor de profil din România

Prima pagină » Noutăţi » Selah Sue – „Reason” în playlist-urile radiourilor de profil din România

„Reason”, cel mai recent single lansat de Selah Sue, se aude la radiourile de profil din România. Concertul de lansare al albumului are loc pe 13 mai, la Arenele Romane. Eveniment organizat de Events si recomandat de UTV și Gold FM.

„Reason”, single-ul care dă titlul celui de-al doilea album, face parte din playlist-urile radiourilor de profil din România. Vocea inconfundabilă îmbinată cu acordurile chitarei Taylor și aranjamentele de coarde și tempouri ce merg de la funk la jazz la bossa nova reprezintă ecoul artistei pe care am cunoscut-o la început de drum.

Albumul reflectă viața artistei plină de energie, luminată, dar marcată de cicatrici, iar săptămâna aceasta a anunțat că este mândră să fie ambasadoarea proiectului „Te Gek”. „Aproape toate cântecele mele sunt despre iubirea față de tine însuși. Este foarte important să te accepți pentru ceea ce ești. Sunt sigură că fericirea începe aici. Sper ca mesajul să poată ajunge la cât mai mulți”, spune Selah Sue.

Biletele costă 120 lei sau 150 lei în Golden Ring, iar în ziua evenimentului vor costa 140 lei sau 170 de lei în Golden Ring. Se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă, nr. 15.

Join event here.

 

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
11 °C

Ploaie moderată

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner