Skye & Ross (Morcheeba) a lansat primul videoclip oficial: „Light of Gold”,

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Skye & Ross (Morcheeba) a lansat primul videoclip oficial: „Light of Gold”,

Duo-ul britanic Skye & Ross și-a lansat videoclipul oficial pentru primul extras pe single de pe albumul de debut, intitulat simplu SKYE | ROSS. Piesa  se numește „Light of Gold” și se poate auzi live pe 23 noiembrie 2016 la Sala Palatului în București. Cei doi sunt bine cunoscuți fanilor din trupa Morcheeba. Organizator: Events.

Imaginile, în regia lui Tom Merilion, filmate în Sibenik, Croația, urmăresc povestea de dragoste a doi tineri. Videoclipul oficial poate fi urmărit aici. Discul a fost lansat pe 2 septembrie 2016 la casa de discuri independentă ”Cooking Vinyl”. Este primul disc al lui Skye Edwards împreună cu Ross Godfrey, după experiența Morcheeba. Noua apariție reamintește de spiritul “Big Calm”, album de platină din portofoliul  Morcheeba, supralicitând cu o experiență care vine din maturizare, după două decenii de făcut muzică.

Pe 23 noiembrie, hiturile Morcheeba vor răsuna pe scena Sălii Palatului alături de noile piese ale duo-ului. Până pe 31 octombrie inclusiv, biletele vor fi disponibile la prețul unic de 155 lei pentru toate sectoarele, iar de pe 1 noiembrie până în ziua concertului, biletele vor putea fi cumpărate la prețul unic de 175 lei pentru toate sectoarele. Tichetele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, hipermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV). Biletele pot fi achiziționate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din bd. I.C.Bratianu, nr.6.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9748 RON
GBP 1 x GBP = 5,8147 RON
USD 1 x USD = 4,5777 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 mai 2024

Acum la Bucureşti
24 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner