Sore, #palpitatii la Paris

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Sore, #palpitatii la Paris

Sore revine în forță pe piața muzicală. Artista a lansat pe 5 octombrie 2016, un nou single denumit sugestiv #imidaipalpitații.

Videoclipul a fost filmat la Paris, iar artista  ne bucură privirile cu o imagine total schimbată, look-ul artistei fiind unul senzațional, sexy și totodată rebel, aceasta rămânând fidelă sintagmei #different, de la debut.

Sore a fost extrem de exigentă în ceea ce privește single-ul, alegând “cu inima” să lanseze #palpitatii.

Dacă în urmă cu 4 ani a filmat pe străzile Londrei hit-ul devenit imn #different, după o perioadă de maturizare, în care a experimentat magia momentelor petrecute alături de fetița sa, Sore a decis să reînceapă aventura muzicală în Paris. Orașul luminii sau al iubirii, așa cum este recunoscut la nivel mondial, a fost singura opțiune pentru a ilustra mood-ul celei mai recente piese, un videoclip în care descoperim o femeie independentă, optimistă, indiferent de situație.

Artista își dorește să facă un obicei din a alege câte o destinație de poveste pentru următoarele sale single-uri, așadar fiți pregătiți pentru avalanșa de surprize #different care, mai mult ca sigur, vă vor da #palpitatii… într-un timp foarte scurt.

Piesa #palpitatii este compusă de către Serban Cazan, Smiley, Florin Boka și Lucian Nagy, în studiourile HaHaHa Production, iar pentru versuri și linie melodică primesc creditele Smiley și Sore.

Videoclipul piesei poartă semnătura regizorului Nico Grigore, styling-ul a fost elaborat de către Amir Dobos, de hairstyle e responsabil Adonis Enache, iar de make-up Florentina Naghel.

“Mă bucur să am alaturi de mine o echipă frumoasă, care înțelege dorințele și nevoile mele artistice și care mă ajută, acum, la 27 ani să revin în muzică, după o mică pauză. Ultimul an a reprezentat pentru mine o adevărată maturizare, iar astăzi pot declara că sunt o femeie împlinită, sigură pe sine, cu foarte multă putere de muncă si cu infinit de multe lucruri de spus.

Mulțumesc tuturor susținătorilor mei pentru inspirație, sunt recunoscătoare pentru comunitatea minunată din online și concerte, mulțumesc echipelor HaHaHa Production, RAA Romanian Artist Agency și Media Pro Music/Universal Music pentru încredere și pentru că nu au uitat că #different is good!

Voi sunteți motivul pentru care am #palpitatii și motivul pentru care inima mea vibrează în ritmul muzicii” ne-a declarant Sore.

Vezi aici cel mai recent videoclip Sore – “Imi dai palpitatii”:

Poze:
https://we.tl/eg3eqLpfHg

Mai multe informatii gasiti aici:

https://www.facebook.com/Soreofficial

https://www.facebook.com/MediaProMusicRomania

https://www.facebook.com/umusicro

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 18 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9768 RON
GBP 1 x GBP = 5,8855 RON
USD 1 x USD = 4,6464 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 19 iunie 2024

Acum la Bucureşti
22 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner