SODOM confirmati la Posada Rock 2023

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » SODOM confirmati la Posada Rock 2023

SODOM, trupa veterană a thrash metalului ”Made in Germany”, e primul headliner anunțat pentru ediția de anul viitor a Festivalului Posada Rock, care va avea loc în perioada 1-3 septembrie 2023, pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel.

Sărbătorind 4 decenii de activitate, trupa SODOM se află în plutonul fruntaș al genului thrash, păstrând energia debordantă care i-a caracterizat stilul de la debut până în zilele noastre. Construită în jurul lui Tom Angelripper, liderul formației, cariera trupei însumează nu mai puțin de 17 albume de studio, iar ”Agent Orange” (1989) este considerat unul dintre cele mai bune albume de metal din istorie, aflându-se în topurile unor publicații prestigioase, precum Rolling Stone sau Rock Hard. În plus, stilul SODOM a influențat multe trupe cunoscute în lumea metalului extrem, de la Cannibal Corpse și Obituary la Sepultura.

De curând, trupa a lansat materialul aniversar ”40 Years At War – The Greatest Hell Of Sodom”, care conține versiunile reînregistrate ale câte unei piese de pe fiecare album. ”Am tras fiecare piesă fără să o schimbăm: în aceeași tonalitate, cu versurile originale. Suntem muzicieni mai buni decât eram atunci, așa că noile versiuni sună mai închegat și mai actual”, declară Tom Angelripper, care adaugă: ”Dacă vreți să trageți o concluzie a ultimelor 4 decenii, cam asta ar fi: după 40 de ani suntem încă aici!”.

Cu un show live necruțător, SODOM va susține un recital plin de energie la Posada Rock 2023 în seara de duminică, 3 septembrie 2023, oferind publicului o mostră de thrash metal autentic.

SODOM este doar unul dintre headlinerii ediției de anul viitor a Festivalului Posada Rock. Alte nume mari internaționale în recital vor fi anunțate în perioada următoare. Nu va lipsi competiția în care 10 trupe din underground vor concura pentru premii consistente, Posada Rock având statutul de cel mai important festival concurs din țară.

Începând de astăzi, abonamentele PRESALE sunt disponibile în rețeaua iabilet.ro la prețul promoțional de 245 de lei.

Vor fi disponibile doar 5.000 de abonamente pentru cele trei zile de festival, după cum urmează:

  • PRESALE 1: 700 de abonamente la prețul de 245 de lei până pe 1 ianuarie 2023;
  • PRESALE 2: 1.000 de abonamente la prețul de 295 de lei până pe 1 mai 2023;
  • NORMAL: 3.000 de abonamente la prețul de 345 de lei până pe 1 septembrie 2023.

În cazul în care evenimentul nu va fi SOLD-OUT, pe perioada festivalului vor fi disponibile la intrare abonamente și bilete pentru o zi la prețuri care vor fi anunțate cu câteva zile înainte. La toate prețurile de mai sus se adaugă comisionul de ticketing.

Festivalul Posada Rock este organizat de Asociația Rock Culture în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpulung, fiind proiect prioritar al Ministerului Culturii.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9769 RON
GBP 1 x GBP = 5,8121 RON
USD 1 x USD = 4,5843 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 23 februarie 2024

Acum la Bucureşti
14 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner