Spectacol Kitaro La Bucuresti, 2 martie 2014

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Spectacol Kitaro La Bucuresti, 2 martie 2014
Data Duminica, 02 Martie 2014
Ora 19:00
Locatie vreaubilet.ro

Kitaro, revolutionarul muzician multi-instrumentist si compozitor japonez care uluieste mapamondul cu sunetele inegalabile, ce imbina muzica electronica si cea traditionala, va concerta pentru prima data in Romania.
Concertul, sustinut de Kitaro si orchestra sa, va avea loc la Sala Palatului din capitala in data de 2 martie cu incepere de la ora 19:00. Acesta face parte din turneul de promovare al noului sau material discografic intitulat “Final Call”, album lansat in luna septembrie 2013.
Kitaro are o activitatea artistica impresionanta, a obtinut Globul de Aur si este detinator al numeroase premii Grammy. Kitaro a cunoscut succesul la nivel mondial in urma cu mai bine de treizeci de ani datorita stilului sau unic si a fuziunii intre mai multe culturi, tehnici si sfere de constiinta. Toate albumele sale sunt considerate adevarate capodopere si inregistreaza vanzari colosale, zeci de milioane de exemplare distribuite in intreaga lume.
Biletele pentru acest concert sunt dispnibile in reteaua Vreau Bilet la Unirea Shopping Center, etj.2, Teatrul Elisabeta, D’Arte Foto – Libraria Eminescu, la sediul din str.Octavian Goga nr.24, la Sala Palatului, in magazinele EuroGsm si online prin www.vreaubilet.ro .

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9758 RON
GBP 1 x GBP = 5,7677 RON
USD 1 x USD = 4,6712 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 23 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
11 °C

Ploaie moderată

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner