Concert Pistol cu Capse in Club Question Mark

Data Vineri, 31 Ianuarie 2014
Ora 21:00
Locatie Question Mark, Bucuresti, Romania
Adresa Calea Victoriei 48-50

Question Mark si Dark Side Booking Academy te invita sa incepi weekend-ul in forta cu un concert al trupei Pistol cu Capse.

Dupa concert: AlterNights cu invitat special Vlad Staricu (voce Pistol cu Capse) si Dobr Escu.

Pistol cu Capse este o formatie romaneasca de punk rock infiintata in 2003 in Bucuresti si desi in acel moment, fara contract cu o casa de discuri si neimpresariata de nimeni, formatia se bucura de o notorietate pe scena underground romaneasca. Anul 2008 a marcat lansarea primului Lp al formatiei, autointitulat “Pistol Cu Capse”, disc ce contine 15 piese.

In 2012, Pcc a lansat cel de-al doilea album: Unplugged. Discul contine atat piese existente pe albumul “Pistol Cu Capse” dar si piese noi. Toate cantecele sunt rescrise special pentru varianta acustica avand un sound cu totul nou fata de inregistrarile anterioare. La acest album au colaborat Lucian Filip (Vantu) care a preluat tobele, George Siia (Bazooka) care a creat partea de clape, Bogdan (de la formatia Chester) care canta impreuna cu Vlad pe unele piese. In reprezentarile live, clapele sunt stapanite de Madalina Ene.

De la infiintare, formatia a sustinut peste 300 de concerte atat in tara cat si in strainatate (Austria, Sampling Bucharest 2007), prezenta si la festivaluri: Bergenbier, Peninsula, B’Estfest, avand ocazia de a canta pe aceeasi scena cu nume sonore ale genului precum: Nofx, No Use for a Name, Strike Anywhere, 3 Feet Smaller, Marky Ramone (de la The Ramones), Jaya The Cat, La Plebe si altii.
In septembrie 2013 trupa a lansat single-ul “Ramane intre noi” ce urmeaza a fi inclus pe urmatorul album al formatiei.

www.youtube.com/watch?v=-rR-87mmJFg

Pistol cu Capse inseamna :
Vlad Staricu (voce, chitara)
Adi Kapnobatai (chitara bass)
Dan Cozmuta (chitara)
Andrei Petrescu (tobe).

http://www.facebook.com/pistolcucapse
www.youtube.com/user/TVPistolcucapse

Intrare: 15 Lei

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: