Two Ladies Orchestra in Question Mark

Data Marti, 28 Ianuarie 2014
Ora 20:30
Locatie Question Mark, Bucuresti, Romania
Adresa Calea Victoriei 48-50

Anca Sigartau | Manuela Cara | Marius Galea

Two Ladies Orchestra – Spectacol de teatru de comedie si concert.

Anca Sigartau este o binecunoscuta actrita de teatru, film, radio si televiziune, care in aceasta (oarecum noua) ipostaza, ne va surpinde cu talentul ei vocal si instrumental pian. Putina lume stie ca Anca a absolvit Liceul de muzica „George Enescu” din Capitala – sectiile canto si pian. Dupa terminarea liceului si-a urmat cariera de actor si regizor de teatru si film, cu un doctorat în Arte: Magna Cum Laudae-cu teza de doctorat “Actorul şi problema libertăţii de creaţie”.

Premii Si Distinctii Anca Sigartau (in ultimii 5 ani)

Premiul presedintelui Juriului la Festivalul de Muzica Mamaia-2008, pentru o compozitie muzicala proprie-„Varza”- pamflet politic;
Premiul Juriului in Festivalul Undercloud-2012, pentru spectacolul „Actrita”;
Premiul Highlife Confidential-2012, pentru spectacolul „Actrita”.

La fel ca si Manuela Cara de-a lungul anilor s-a remarcat in spectacole si emisiuni Tv cu profil muzical.

Manuela Cara este un muzician care s-a antrenat atit vocal cit si pianistic, atit in tara cit si in strainatate, atit solo-voce cat si pian. Ati auzit-o negresit in concerte fabuloase, acompaniata de muzicieni notorii precum Johnny Raducanu si Jancsy Korossy.

Marius Gilea este doctor in teatru – mijloace de improvizatie. Din 1986 a inceput o ampla pregatire in arta actorului, care a debutat cu arta manuirii papusii si continuand cu pantomima, actorie si in cele din urma regie. Dupa numeroase piese pe care le-a regizat si in care a si jucat ((Dragostea e un lucru foarte mare, Norway.Today, Sot de vanzare, Noaptea furtunoasă, Visul, Un bărbat şi mai multe femei, Zăpezile de altă dată, Don Juan moare ca toţi ceilalţi, Ultima şansă), a dezvoltat skilluri muzicale, studiind clarinetul si saxofonul.

Marti il vom vedea acompaniind cele doua doamne, intr-un spectacol inedit de muzica si comedie.

Intrare: 20 Lei

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: