Stefan Banica a sarbatorit femeia prin cele mai frumoase cantece de dragoste

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Stefan Banica a sarbatorit femeia prin cele mai frumoase cantece de dragoste

Si in acest an, Stefan Banica a adus in dar doamnelor si domnisoarelor, in luna martie, cu ocazia Zilei Femeii, cele mai frumoase cantece de dragoste lansate intr-o cariera de peste 25 de ani. Cantece mai noi sau mai vechi, hituri, dar si piese de suflet au fost adunate sub conceptul concertului acustic „Te iubesc, femeie!”, pe care Stefan Banica l-a sustinut pentru al saptelea an consecutiv.

Astfel, Stefan Banica marcheaza un nou record in showbiz-ul romanesc: este singurul artist roman care sustine anual doua productii muzicale de anvergura, ambele cu o longevitate unica in peisajul muzical romanesc: celebrul concert de Craciun (care in decembrie 2016 a implinit 15 ani de existenta neintrerupta in industria muzicala) si concertul acustic din luna martie (al 7-lea an consecutiv).

Concertul acustic “Te iubesc, femeie!” s-a desfasurat la Sala Radio din Bucuresti. Doua reprezentatii exceptionale, in care muzica, emotia, sensibilitatea au creat un spectacol unic, un adevarat regal de muzica.

In premiera, anul acesta, pe 6 & 7 martie, Stefan Banica a sustinut concertul “Te iubesc, femeie!” si in alte doua orase din tara, in Sali Polivalente, la Focsani si Piatra Neamt, doua concerte sold-out, in care cei 6000 de spectatori au trait emotia reintalnirii cu celebrul artist.

“Multumesc tuturor celor care au fost alaturi de noi pe 4, 6 si 7 martie la concertele „Te iubesc, femeie” de la Bucuresti, Focsani si Piatra Neamt! Am petrecut impreuna seri minunate, in care am sarbatorit doamnele si domnisoarele, de ziua lor, prin cele mai frumoase cantece de dragoste din repertoriul meu. Sper ca aceste spectacole au gasit deja un loc special in inimile celor care iubesc muzica mea si astept sa ne reintalnim in salile de concert, dar si la teatru. Astazi e o zi speciala, este 8 martie si, cu acest prilej, le spun inca o data „La multi ani!” tuturor doamnelor, domnisoarelor si mamelor, sa fiti sanatoase, fericite si, mai ales, iubite!”- declara Stefan Banica.

De 1 martie, Stefan Banica a lansat pe canalul de YouTube al MediaPro Music, piesa “Mama”, un adevarat imn dedicat celei mai iubite fiinte.

Piesa “Mama” s-a regasit in fiecare dintre cele patru concerte “Te iubesc, femeie!” sustinute de catre artist, iar emotia piesei a fost dublata prin prezenta in sala a mamei lui Stefan Banica, cea pentru care artistul a compus piesa.

Piesa “Mama” poate fi ascultata/descarcata de aici: https://MediaPro.lnk.to/StefanBanica-MamaPR

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 3 martie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9699 RON
GBP 1 x GBP = 5,8083 RON
USD 1 x USD = 4,5984 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 3 martie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner