Stefan Hrusca vine “Acasa de Craciun” si concerteaza la Teatrul National din Bucuresti pe 18 decembrie

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Stefan Hrusca vine “Acasa de Craciun” si concerteaza la Teatrul National din Bucuresti pe 18 decembrie

Asa cum ne-a obisnuit, Stefan Hrusca revine de pe meleaguri indepartate, pentru concertele din cadrul turneului “Acasa de Craciun”. Vocea care intregeste de un sfert de veac magia sarbatorilor de iarna va bucura ascultatorii de pretutindeni cu acordurile mangaietorare ale colindelor traditionale romanesti, dintre care nu vor lipsi: „Florile Dalbe”, „Trei Pastori”, „Afara ninge linistit”, „Linu-i lin”! Intalnirea cu publicul bucurestean este programata pe 18 decembrie la Sala Mare a Teatrului National. Biletele se gasesc la casa de bilete a Teatrului National si online pe mystage.ro, startickets.ro, bilete.ro si blt.ro.

Datele deja confirmate sunt:

11 decembrie 2017 – Timisoara – Opera Nationala

13 decembrie 2017 – Iasi – Teatrul National

16 decembrie 2017 – Cluj Napoca – Cinema Florin Piersic

18 decembrie 2017 – Bucuresti – Teatrul National

Pe parcursul intregului turneu, Stefan Hrusca va fi acompaniat de Mario Florescu la instrumente de percutie si Radu Rotaru la clape. Pentru spectacolele din tara biletele se gasesc la casa de bilete a salii de spectacol si online pe startickets.ro si bilete.ro.

Cantate mereu cu aceeasi sensibilitate, colindele interpretate de Stefan Hrusca si-au dobandit statutul de veritabila traditie autohtona a sarbatorilor de iarna. Concertele se numara printre cele mai longevive evenimente reiterante, de pe piata din Romania: inaugurata in anul 1991 seria concertelor de Craciun sustinute de Stefan Hrusca va fi pusa in scena pentru a XXVI-a oara  in acest an. Momentul va fi marcat printr-un playlist format din cele mai indragite colinde, aduse in fata publicului de-a lungul vremii de cantautorul originar din inima Maramuresului.

Asadar, nu pierdeti o intalnire de suflet, ce pune la loc de cinste colindul traditional, interpretat in cea mai sincera si autentica maniera.

Concert Wolfheart in Quantic
Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 1 decembrie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9726 RON
GBP 1 x GBP = 5,7463 RON
USD 1 x USD = 4,5313 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 1 decembrie 2023

Acum la Bucureşti
7 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner