Surpriză de proporţii: Proconsul şi-a invitat un fan să cânte cu ei pe scenă la Sala Palatului pe 7 octombrie

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Surpriză de proporţii: Proconsul şi-a invitat un fan să cânte cu ei pe scenă la Sala Palatului pe 7 octombrie

În plină pregătire pentru mult aşteptatul concert “Bun şi Simplu” de la Sala Palatului de pe 7 octombrie 2016, Proconsul îşi strânge din nou laolaltă fanii şi prietenii, care le sunt aproape de peste 17 ani.

Astfel, băieţii au pus în practică ideea că cel mai frumos lucru în viaţă este bun şi simplu, acesta fiind şi numele concertului de la Sala Palatului, “Bun şi Simplu”. În urmă cu câteva zile, ei l-au surprins pe Emil Naku în Centrul Vechi, care este fan Proconsul, iar “Cerul” se află printre melodiile lui preferate.

Prin urmare, după cum spune şi vorba “după faptă şi răsplată”, Emil Naku a fost invitat de către Bodo să urce pe 7 octombrie pe scena Sălii Palatului alături de trupa Proconsul.

“Ne-am dorit să facem o surpriză care să fie exact în spiritul concertului nostru, adică să fie ceva “Bun şi Simplu”. În goana asta zilnică, uităm de lucrurile simple, care până la urmă ne îmbogăţesc cel mai mult”, mărturiseşte Bodo.

Link videoclip surpriza Proconsul:

Biletele se găsesc la agenţia Sălii Palatului, în reţeaua magazinelor Germanos, la ghişeele Poştei Române sau online de pe www.iabilet.ro.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 28 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9767 RON
GBP 1 x GBP = 5,8429 RON
USD 1 x USD = 4,5830 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 28 mai 2024

Acum la Bucureşti
20 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner