Taxi in concert la Hard Rock pe 26 octombrie

Miercuri, 26 octombrie 2016, BestMusic Live Concerts şi trupa Taxi te provoacă la un „Joc periculos” la Hard Rock Cafe.


Prinde-ţi centura de siguranţă şi aliniază-te la startul unei curse printre hituri – „Jumătatea mea”, „Cele două cuvinte”, „Eşti iubibila” şi multe alte piese celebre, pline de umor şi ironie, marca Dan Teodorescu!

TAXI are în portofoliu peste o mie de concerte, o prezenţă la Eurovision, opt albume, multe clipuri şi nenumărate hituri. Liniile melodice revigorante şi versurile imprevizibile, romantice sau ironice transformă orice recital al formaţiei într-o experienţă memorabilă, de la care pleci cu fruntea descreţită şi cu refrenele pe buze.

Vino la evenimentul TAXI din Hard Rock Cafe, pe 26 septembrie, de la ora 21:30, pentru a cânta hit după hit şi a te bucura de reîntâlnirea cu una dintre trupele tale preferate, într-o atmosfera unică!

Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/reţea – Magazinul Muzica, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

Biletele au următoarele preţuri:
– 80 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (doar la 80 de bilete);
– 60 de lei, cu loc la masă, în sală, fumători sau nefumători.

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 60 de lei.
Un eveniment recomandat de Magic FM.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: