“TE OBLIGó: AMUSEa-te!” – muzica live si improvizatie în premiera pe 3 noiembrie la Cinema Pro

Pe 3 noiembrie 2017 muzica si improvizatia se întâlnesc într-un concept curajos si inovator pe scena Cinema Pro. Reuniti sub numele  “TE OBLIGó: AMUSEa-te!” fetele din MUSE Quartet si baietii de la Obligó te asteapta la un show total, fara scenariu ori regie.

Este prima data cand o trupa de improvizatie si un quartet IMPROVIZEAZA pe aceiasi scena.

Un eveniment unic, in care spontaneitatea actorilor va fi dublata de un sunet inteligent. Publicul o sa aiba parte de un show total!

Prin acest spectacol facem level-up in entertainmentul romanesc! Ne vedem pe 3 Noiembrie la Cinema Pro!

Despre Obligó

Trupa de improvizatie Obligó face spectacole de succes, în spatii conventionale dar si neconventionale.

“De peste 8 ani si un mileniu de spectacole, rutina se poate instala foarte usor. Din fericire publicul constant pe care l-am avut de-a lungul timpului, a reusit sa ne faca mereu sa cautam altceva, altfel, in afara  zonei de confort! Sa oferim un pic mai mult decat un spectacol de improvizatie! Sa facem show total!

Am experimentat intalnirea cu spectatorii in toate locurile si circumstantele in care viata permite un spectacol! Cu cresterea experientei, scad emotiile. De aceea am zis sa mai pompam niste adrenalina si de abia asteptam show-ul cu fetele de la MUSE! Avem emotii foarte mari! Nu am mai facut asta! Nu o sa avem regie! nici scenariu! Ce o sa se intample?

Fetele canta, noi jucam! Nu stim! Improvizam!”

Muse Quartet cauta mereu Altfelul!

Fetele nu tin cont de limite si isi exercita talentul si capacitatile instrumentelor clasice si in alte genuri muzicale, prezentand in concerte noi si noi nuante ale muzicii cinematice, pop si rock.
Cvartetul a avut numeroase proiecte si colaborari atat in tara cat si in strainatate alaturi de artisti de renume precum: Akua Naru , C.T.C.,Golan, Smiley, Alexandrina Hristov, Alexandra Usurelu, byron, VUNK, Andrei Tudor Band, Aeon Blank, Tomma Alistar ori Silent Strike.
Componenta cvartetului este: Alina Horez – Vioara I, Nicoleta Petre – Vioara II, Maria Coltatu – Viola, Corina Ciuplea – Cello.

Pentru “TE OBLIGó: AMUSEa-te!” sunt în vânzare bilete la pretul de  40 de lei, în presale si 80 de lei la intrare, în ziua spectacolului. Biletele se gasesc pe: Eventim.ro, Iabilet.ro, Myticket.ro si Bilete.ro.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole