Teatru de improvizatie la El Grande Comandante

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Teatru de improvizatie la El Grande Comandante

Improvisney Land in El Grande Comandante

Pe scena de la El Grande Comandante urca din nou cei de la Improvisney Land, care si de data aceasta promit un spectacol deosebit si antrenant. Luni, 25 mai, la nivelul 2 al clubului de pe strada Viitorului nr 26, improvitatia da tonul!

Teatru de improvizatie reprezinta un concept dramatic, total diferit de tot ceea ce inseamna teatru clasic sau celelalte formule de divertisment (stand-up, umor de tip “Mondenii”, sitcom etc.), mai recent aparute. Tearul de improvizatie se refera doar la inspiratia actorilor. Nu exista scenariu, scenarist sau regizor. “Evolutia” piesei este dictata strict de imaginatia celor de pe scena, dorintele publicului si bineinteles de multe ore de antrenament din parte actorilor.

Improvisney Land este cea mai tanara trupa de improvizatie din Romania. Actorii care formeaza aceasta trupa, desi sunt la inceput de drum, pot fi numiti profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Avand in portofoliu o gama de aproximativ 45 de jocuri de improvizatie, Alex Mustache, Andreea Samson, Pavel Barsan, Rozana Radu, Radu Ciobanasu, Monica Anastase, Madalin Mandin, Vlad Pasencu, Marian Hincu si Adelina Oltean reusesc de fiecare data sa smulga hohote de ras din partea audientei.

Fondata in primavara anului 2008, trupa a participat in acest stadiu incipient la primul Campionat de Improvizatie din Romania (29 martie 2008, Teatrul Metropolis) ajungand pana in marea finala. In afara de spectacolele sustinute, membrii trupei Improvisneyland au luat parte si la alte evenimente:Turneu Londra – 11-16 martie ’09; Petrecerea de Craciun a Kaufland – 5 decembrie ’08; Inaugurarea Carrefour Sibiu – 20 noiembrie ’08; Festivalul Dramaturgiei Buzoiene – 6 noiembrie ’08, Ramnicu-Sarat; Team Building GlaxoSmith Kline – 23-25 septembrie, Eforie Nord.

El Grande Comandante face parte din brandul El Comandante, retea de cluburi in care se regasesc alte doua locatii renumite pentru muzica de calitate si atmosfera incendiara: El Comandante Estudiante si El Comandante Vama Veche. De asemenea, clubul dispune si de un yacht cu vele de ultima generatie la bordul caruia echipajul specializat, organizeaza petreceri si croaziere de neuitat, urmand acelasi indemn revolutionar: ”Party para la resistencia!”

Rezervari: 0728.556.043
Club El Grande Comandante

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 22 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
10 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner