AMARO DEL – CONCERTEAZA LA EL COMANDANTE

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » AMARO DEL – CONCERTEAZA LA EL COMANDANTE

”Party para la resistencia!” pe ritmuri tiganesti traditionale

Clubul El Comandante aduce pentru publicul sau savoarea unor ritmuri ale Europei traditionale prin trupa de muzica tiganeasca AMARO DEL. Trupa concerteaza pe 28 mai incepand cu ora 21.00, in clubul localizat in strada Stravopoleos nr. 8.

Binecunoscut printre iubitorii de muzica buna, clubul El Comandante nu se dezminte si continua sa ofere publicului momente pline de energie si ritmuri picante precum concertul trupei Amaro Del ce nu poate fi descris mai simplu decat: o combinatie rafinata de muzica tiganeasca interpretata in maniera clasica la care se adauga acorduri de rock actuale.

Fondata in Serbia, in 1988, trupa si-a ales numele de Amaro Del din limba tiganeasca, denumire ce poate fi tradusa in romana drept “Dumnezeul meu”, iar din componenta sa fac parte cinci talente distincte: Branislav Spasojevic – fondator, lider si vocalist, Milena Bozovic – contrabass si vocalista, Darko Zezelj – chitara, Marko Milovanovic – chitara, Nicu Enache – percutie.

Pentru a-si pastra originalitatea, membrii trupei au colaborat de-a lungul timpului cu muzicologi si etnologi, au calatorit si au invatat, au ascultat si inregistrat cantece tiganesti autentice, incarcate de sensibilitate si simbolistica lirica. Fiecare concert pe care Amaro Del il sustine contine si un strop de noutate picurat in urechile ascultatorilor prin sentimente de moment generate de atmosfera unica a fiecarui loc si amprenta personala a celor doi vocalisti.

In Romania, trupa a sustinut nenumarate concerte in cluburi, la diferite festivaluri alaturi de nume cunoscute precum Vita de Vie, Connect-R, Sarmalele Reci, dar si in cadrul petrecerilor private la care sound-ul plin de energie al muzicii Amaro Del s-a impus.

El Comandante face parte din brandul El Comandante, retea de cluburi in care se regasesc alte doua locatii renumite pentru muzica de calitate si atmosfera incendiara: El Grande Comandante si El Comandante Vama Veche. De asemenea, clubul dispune si de un yacht cu vele de ultima generatie la bordul caruia echipajul specializat, organizeaza petreceri si croaziere de neuitat, urmand acelasi indemn revolutionar: ”Party para la resistencia!”.

Rezervari la telefon: 0728.556.043
Club El Comandante

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
17 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner