The Weeknd lansează o versiune specială a piesei „Save Your Tears”, alături de Ariana Grande

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » The Weeknd lansează o versiune specială a piesei „Save Your Tears”, alături de Ariana Grande

The Weeknd și Ariana Grande nu sunt la prima colaborare. După mega hitul „Love Me Harder” și recenta piesă, „off the table”, de pe albumul Arianei – „positions”, cei doi artiști își surprind publicul din întreaga lume cu o noua versiune a hitului lui The Weeknd – „Save Your Tears”.

Urmăriți videoclipul animat, cu ambele vedete, în regia lui Jack Brown și produs de Blinkink:

 

 

 

În timp ce deja hitul “Save Your Tears” ocupă primul loc în topul 40 radio și este una dintre cele mai ascultate piese; depășind 1 miliard de stream-uri, The Weeknd face echipa cu Ariana Grande pentru un remix neașteptat.

The Weeknd este cel mai difuzat artist R&B din 2021 și After Hours rămâne cel mai difuzat album R&B din ultimul an, continuând de la lansarea să la începutul anului 2020. El are cele 2 melodii în Top 5 cele mai transmise la nivel global, „Blinding Lights” și „Save Your Tears”. Ariana Grande este primul artist care a ocupat primele trei locuri Billboard Hoț 100, de la The Beatles în 1964, cu hiturile „7 rings”, „Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored” și „Thank U, Next ”. În 2020, ea a devenit primul și singurul artist care a debutat cu 5 single-uri pe locul 1, din istoria topurilor.

 

The Weeknd lansează o versiune specială a piesei „Save Your Tears”, alături de Ariana Grande The Weeknd lansează o versiune specială a piesei „Save Your Tears”, alături de Ariana Grande

The Weeknd a lansat pe 20 martie 2020 cel de-al patrulea material discografic din carieră – After Hours, album care include hiturile „Blinding Lights”, „Heartless” sau „Save Your Tears”.
„After Hours” a apărut la aproape patru ani de la anteriorul album al artistului – Starboy (2016) și după EP-ul din 2018 – My Dear Melancholy.
Albumul “After Hours” conține 14 melodii și este primul material al artistului care nu include nicio colaborare. Materialul este produs de The Weeknd, alături de o serie de producători precum Metro Boomin, Ricky Reed, Max Martin și mulți alții.

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 15 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9771 RON
GBP 1 x GBP = 5,9174 RON
USD 1 x USD = 4,6576 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 15 iunie 2024

Acum la Bucureşti
27 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner