Alexandra Stan, apariție incendiară pe coperta revistei UNICA

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Alexandra Stan, apariție incendiară pe coperta revistei UNICA

Alexandra Stan radiază pe coperta revistei Unica, ediția lunii mai, care a apărut astăzi, 22 aprilie, în magazinele de specialitate și online. Artista a oferit un interviu în exclusivitate, în care a vorbit pe îndelete despre mai multe subiecte referitoare la viața ei profesională și privată, incluzând experiența din cadrul emisiunii Survivor și episodul de violență în care această s-a regăsit în ipostaza victimei, acum câțiva ani.

Combinația ideală de “beauty & brains”, Alexandra Stan a dat dovadă încă o dată că în spatele artistei cunoscute la nivel mondial pentru piesele și colaborările ei devenite hituri în nenumărate topuri, se află o femeie cu picioarele pe pământ, foarte muncitoare, căreia nu îi este teamă să își asume responsabilitatea și să învețe din greșelile trecutului, așa cum a declarat și artista:

“În spatele a ceea ce oamenii văd, de fapt, este vorba de foarte multă muncă, multe compromisuri, foarte multe nopți pierdute, sărbători și zile de naștere ale celor apropiați pierdute. Viața noastră reală nu este mereu că cea din videoclipuri. Suntem și noi oameni și ne luptăm cu aceleași probleme pe care le are orice altă persoană.”

Alexandra Stan, apariție incendiară pe coperta revistei UNICA

Alexandra Stan continuă să fie o prezența fresh în industria muzicală și să crească atât pe plan artistic, cât și personal. Deschisă și fără inhibiții, interviul și pozele incendiare pot fi găsite online pe site-ul unică.ro sau integral, în revista.

Revista poate fi achiziționată și prin intermediul site-ului: https://colecții.libertatea.ro/unică/unică-ediția-mai-2021

Alexandra și-a făcut debutul în muzică alături de MediaPro Music, când a lansat single-ul “Lollipop / Parăm Pam Pam”. Ulterior, au urmat single-uri că “Mr. Saxobeat”, “Lemonade” sau “Get Back (ASAP)”. La 10 ani distanță, artista a reintrat în portofoliul Universal Music România & MediaPro Music. Alexandra Stan a cucerit întreaga lume cu hitul „Mr. Saxobeat”, iar în 2019 a aniversat 10 ani de activitate muzicală. De-a lungul carierei sale, artista a lansat patru albume (Saxobeats, Unlocked, Alesta, Mami), cu zeci de single-uri de top, a avut colaborări cu artiști că Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva și a strâns o comunitate online de peste 6,5 milioane de fani.

Link YouTube “Aleasa”:

 

 

 

 

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 29 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9759 RON
GBP 1 x GBP = 5,8440 RON
USD 1 x USD = 4,5755 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 30 mai 2024

Acum la Bucureşti
14 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner