Alexandra Stan, apariție incendiară pe coperta revistei UNICA

Alexandra Stan, apariție incendiară pe coperta revistei UNICA

Alexandra Stan radiază pe coperta revistei Unica, ediția lunii mai, care a apărut astăzi, 22 aprilie, în magazinele de specialitate și online. Artista a oferit un interviu în exclusivitate, în care a vorbit pe îndelete despre mai multe subiecte referitoare la viața ei profesională și privată, incluzând experiența din cadrul emisiunii Survivor și episodul de violență în care această s-a regăsit în ipostaza victimei, acum câțiva ani.

Combinația ideală de “beauty & brains”, Alexandra Stan a dat dovadă încă o dată că în spatele artistei cunoscute la nivel mondial pentru piesele și colaborările ei devenite hituri în nenumărate topuri, se află o femeie cu picioarele pe pământ, foarte muncitoare, căreia nu îi este teamă să își asume responsabilitatea și să învețe din greșelile trecutului, așa cum a declarat și artista:

“În spatele a ceea ce oamenii văd, de fapt, este vorba de foarte multă muncă, multe compromisuri, foarte multe nopți pierdute, sărbători și zile de naștere ale celor apropiați pierdute. Viața noastră reală nu este mereu că cea din videoclipuri. Suntem și noi oameni și ne luptăm cu aceleași probleme pe care le are orice altă persoană.”

Alexandra Stan, apariție incendiară pe coperta revistei UNICA

Alexandra Stan continuă să fie o prezența fresh în industria muzicală și să crească atât pe plan artistic, cât și personal. Deschisă și fără inhibiții, interviul și pozele incendiare pot fi găsite online pe site-ul unică.ro sau integral, în revista.

Revista poate fi achiziționată și prin intermediul site-ului: https://colecții.libertatea.ro/unică/unică-ediția-mai-2021

Alexandra și-a făcut debutul în muzică alături de MediaPro Music, când a lansat single-ul “Lollipop / Parăm Pam Pam”. Ulterior, au urmat single-uri că “Mr. Saxobeat”, “Lemonade” sau “Get Back (ASAP)”. La 10 ani distanță, artista a reintrat în portofoliul Universal Music România & MediaPro Music. Alexandra Stan a cucerit întreaga lume cu hitul „Mr. Saxobeat”, iar în 2019 a aniversat 10 ani de activitate muzicală. De-a lungul carierei sale, artista a lansat patru albume (Saxobeats, Unlocked, Alesta, Mami), cu zeci de single-uri de top, a avut colaborări cu artiști că Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva și a strâns o comunitate online de peste 6,5 milioane de fani.

Link YouTube “Aleasa”:

 

 

 

 


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Bilete concert Depeche Mode 2023Bilete concert Depeche Mode 2023

Alte articole